Blog

Big shock! cup v beach tenisu

Big shock! cup v beach tenisu

Andrej Takáč - pátek, 21. února 2014

Plážový tenis

Double pro Deylovou a druhý titul pro Miketu První únorová zastávka TOPSPIN tour se konala 15.2. v krásném novém areálu v Benešově. Narozdíl od lednového turnaje se však konal turnaj hned ve třech kategoriích - muži, ženy a mix. Mimo nováčků se tohoto turnaje zúčastnili i přední čeští hráči a hráčky včetně prvních dvou žen i mužů českého žebříčku.  Zdroj: http://www.plazovytenis.com/novinky/9.html, 18.2.2014

Ohlédnutí za MR ČR v beach tenisu

Ohlédnutí za MR ČR v beach tenisu

Andrej Takáč - sobota, 23. listopadu 2013

Dne 2. a 3. 11. jsme poprvé organizovali beach tenisový turnaj a čirou náhodou se zrovna jednalo o mistrovství republiky, které jsme pomohli uspořádat v hale rodině Merglových na Kapitolu.  

Big Shock! liga ženy + mixy

Big Shock! liga ženy + mixy

Andrej Takáč - pátek, 1. listopadu 2013

 O víkendu 11.-12.10. udeřilo babí léto, přesto nikoho v neděli neodradilo zajet si zamakat na benešovský písek. Odehrálo se zde druhé kolo Big Shock! ligy v kategoriích ženy a mixy. Turnaje se celkem zúčastnilo 20 párů. Některé z párů jsme u nás vítali poprvé, jiné jsme viděli po dlouhé době. Z řady našich členů a přátel se již stali pravidelní účastníci a herní pokrok je vidět na každém turnaji, jen tak dál!

Třetí série openů do 23 let s Milošem Takáčem

Třetí série openů do 23 let s Milošem Takáčem

Andrej Takáč - pondělí, 21. října 2013

Nově na Gutovce pokračujeme v pořádání openů do 23 let i s tradičním organizátorem a stvořitelem akce tohoto druhu. První kolo letošního ročníku bylo odehráno v neděli 20.10.2013

7. mistrovství ČR v beach tenise

7. mistrovství ČR v beach tenise

Andrej Takáč - středa, 16. října 2013

Pokud byste chtěli vyzkoušet jiný beach sport, než jste od nás zatím byli zvyklí, navrhujeme vám rovnou vyzkoušet beach tenis na MČR, které se odehraje v našem partnerském areálu na Kapitolu. Přihlašovat se můžete na těchto webových stránkách a propozice můžete dohledat v tomto článku. 

Turnaje o víkendu 31.8. - 1.9.

Turnaje o víkendu 31.8. - 1.9.

Andrej Takáč - úterý, 3. září 2013

Turnaje už se nám postupně rozvíjí ve všech našich areálech. V Benešově se hrálo celý víkend a v Pardubicích v neděli. Soukromými akcemi jsme pak dokázali zaplnit i areál v Praze.   

Zajímavosti z finálového turnaje mistrovství republiky Slovenska

Zajímavosti z finálového turnaje mistrovství republiky Slovenska

Andrej Takáč - středa, 14. srpna 2013

Beach volejbal ve světě

Náhodou jsem se uplynulý víkend jako divák přichomýtl v Košicích k MR. Dodávám, že o propagaci beachvolejbalu se Slováci umějí postarat.   

Co všechno vlastně plánujeme

Co všechno vlastně plánujeme

Andrej Takáč - neděle, 28. července 2013

 Existuje dalekovo více plážových sportů než si myslíte. Sám jsem tím byl hodně překvapen. Například takový plážový hokej se má příští rok představit i na festivalu plážových sportů v Praze.

Úspěchy minulých období

Úspěchy minulých období

Andrej Takáč - sobota, 27. července 2013

 Následuje stručný popis úspěchů, kterých dosáhli dříči v našem dynamicky se rozvíjejícím týmu, který čítá už kolem 20 osob a se začátkem nové zimní sezony bychom již měli dosahovat čísla 40 lidí, kteří se intenzivně zapojují do práce v našem projektu.

Otevírací party s ukázkovým zápasem profesionálních dvojic

Otevírací party s ukázkovým zápasem profesionálních dvojic

Andrej Takáč - pátek, 26. července 2013

 Pardubice přívítali náš areál zápasem mezi špičkami současnému českého beachvolejbalu. Moc děkujeme Jindrovi Weissovi a Martinu Davidovi za jejich účast a podporu.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy