Beach Service roste a naše spokojenost s ním

Beach Service roste a naše spokojenost s ním

Andrej Takáč - čtvrtek, 12. března 2015

Blog

Roste počet hráčů na našich turnajích, což v  poslední době souvisí až s enormním nárůstem počtu našich členů. I se začátkem nového školního pololetí přibývá mladých sportovců, což nás velmi těší. Počet přihlášených beachařů do Itálie také pozitivně překonal naše odhady. Zároveň spouštíme náš první pražský areál. Uvidíme, co se letos ještě poštěstí!

Největším překvapením letošního roku je pro mě vznik dětských turnajů, na které se nám v průměru hlásí 20 párů ze všech našich republikových působišť. Nejen v Praze, ale i v Pardubicích a v Benešově jde beachvolejbal pomalu, ale jistě nahoru. Jde to takovým tempem, že jsme se nebáli zahájit dětskou ligu i v Benešově.

Rovněž příměstské kempy už vypisujeme na žádost rodičů nezvykle brzo. Letos jsme rodiči příjemně přinuceni zařídit tréninkové soustředění mimo jejich domovský areál v jiném české městě.

Více turnajů, kempů i areálů

Počet účastníků na turnajích se oproti loňskému roku navýšil o více než 100 % a pro příští rok si vzhledem k růstu členské základy dáváme ještě větší cíle. Zejména využití permanentek a herních členství plní velmi dobře svoji roli. Dalším příjemným překvapením, se kterým jsme letos nepočítali, je zájem o víkendové celodenní kempy. Nečekali jsme, že nějaký takový kemp vůbec uděláme a teď už máme pátý docela slušně obsazený.

Zahraniční soustředění v Itálii už je momentálně na 63 zájemcích a po zkušenostech z minulých let si troufáme říct, že pojede kolem 80 účastníků. Je potřeba říct, že k tomu asi přispívá i fakt, že letos pravděpodobně vynecháme italské soustředění v září, a to i přes poptávku našich členů. Zářijovou Itálii nestíháme také proto, že letos dáme větší přednost náborům na nový členský rok. Přibývá nám areálů a personálně je nestíháme vykrývat novými trenéry a dalšími spolupracovníky, kteří se starají o provoz naší činnosti. To souvisí i s naší extrémně poctivou výchovou nových trenérů, kteří netrénují žádnou skupinu samostatně, pokud nemají za sebou alespoň dva roky školení a asistentur. Každopádně nové kolegy do našich týmů hledáme neustále.

Těšíme se na zlaté medaile

Vypadá to, že vzhledem k účasti našich členů na trénincích, kempech a přípravných turnajích budeme mít v hlavní letní sezoně opět hromadu kvalitních výsledků našich svěřenců, kterými se budeme následně moci holedbat. Někteří naši hráči dosahují v některých týdnech až deseti hodin tréninku týdně, nepočítaje v to doplňující celodenní kempy. Myslím si, že to už je slušná dávka tréninků, se kterou se můžeme rovnat i kvalitní klubům šestkového volejbalu. Ty bohužel stále považujeme za větší konkurenty v pohárech českého beachvolejbalového svazu, než jiné zcela plážové kluby. Další medaile, opět nejlépe zlatou, si letos proto určitě zasloužíme. Nejpilnější svěřence se snažíme úspěšně tlačit až do tří turnajů za měsíc, i když ani to není stále zrovna dostačující v porovnání s jinými sporty. 

Otevíráme pražský areál

V květnu pak pro spousty členů nově zavádíme díky novému areálu opět i klubovou volnou hru pro pražské hráče, kteří dosud mohli na takový typ her jezdit jen do Benešova. Pražská volná hra bude v pondělí, hráči ji mohou doplnit úterní hrou v Pardubicích a ve středu a v pátek v Benešově. Čtvrtek si necháváme volný pro další areál v pořadí.

Závěrem zvu zájemce, kteří by se mnou a Jardou Pešťákem chtěli od května v Praze trénovat v nových tréninkových skupinách, aby se ozvali na email uvedený v kontaktech nebo zavolali na telefonní číslo uvedené u areálu Praha Vítkov

 

Budu se těšit na viděnou

 

Endy Takáč

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy