Poctivá novinářská práce na Beachservice.cz

Poctivá novinářská práce na Beachservice.cz

Andrej Takáč - pátek, 17. dubna 2015

Blog

Můj dlouholetý plán spustit trvalý a funkční webový magazín o plážových sportech nabývá konkrétních podob. Ve spolupráci s mladými nadějnými novináři pro vás časem budeme připravovat každodenní zpravodajství ze světa, České republiky, ale i z našich zatím skromných aktivit.

V sekci články si již můžete všimnout moderních grafických zpravodajských úprav ve stylu větších webových deníků. Všude se samozřejmě budeme ještě dlouho zlepšovat, než se sebou budeme sami spokojeni. Ale na začátek si troufám říct, že start nebude špatný.

K dispozici vám čtenářům budeme dávat zajímavé rozhovory, přehled událostí a nevšedních momentů. Vše se pokusíme popisovat maximálně nezaujatě a s přehledem. Rádi budeme dostávat i vaše podněty pro zlepšení nebo jednoduše nápady, o kterých byste chtěli sami číst.

Věříme, že i s vaší podporou se z nás časem stane naprosto plnohodnotné médium, které se jednak samo uživí, a přitom zcela uspokojí v detailním přehledu plážových sportů i toho největšího fanouška bažícího po každé události, která se ve světě udála.

Třeba potom skočíme i do angličtiny a staneme se světovými. Ale to samozřejmě nepůjde bez vaší odezvy značící se trvalou návštěvností a vaší odezvou tady, na našem FacebookuGoogle+Twitteru a LinkedInu.

Doufám, že se vám naše novinářská práce bude líbit.

S pozdravem Endy Takáč

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy