Itálie - 10. ročník začne už příští týden

Itálie - 10. ročník začne už příští týden

Andrej Takáč - úterý, 15. dubna 2014

Soustředění v Itálii

V neděli jsem se vrátil z rychlé prohlídky nejen našich apartmánů v Silvi Marina, abychom se ujistili, že letošní ročník italských soustředění bude z naší strany velkolepý, a že neponecháme nic náhodě. 

 

Opět, i přes podstatný nárůst počtu účastníků, budeme bydlet v rezidenci Pinetina, ale snažíme se zařídit podstatná vylepšení. Snad Italové stihnou všechna naše přání splnit ještě před naším příjezdem.
V současnosti máme krásně vymalováno a už víme, že minimálně dva kurty budeme mít přímo před rezidencí. Kurty by měly být ještě před naším příjezdem perfektně srovnané a uklizené. Nám by tak stačilo jen vztyčit kůly a natáhnout lajny.
Doufáme, že nám Italové stihnou opravit také rošty všech postelí, ze kterých jsme v minulých ročnících měli pocit, že ne všechny udrží naše svalnaté postavy v rovných polohách. Dále by nově měla být v rezidenci posílena Wi-fi.
Z naší strany očekávejte zcela určitě vylepšenou vyšší ochrannou síť mezi kurty, takže pro míče kutálející se daleko a do moře letos budeme chodit snad méně často.

Hodláme zorganizovat minimálně jednu společnou večerní grilovačku a doufám, že v sobě najdu dost sil, abych zorganizoval ještě alespoň „palačinkové hody“ a „gulášový večer“ v prvním termínu. V druhém termínu bude k dispozici kuchařský um Honzy Součka, který má nově ve vestibulu metra Můstek otevřené bistro e2go (https://www.facebook.com/bistroe2go?fref=ts ), kde ochutnáte ty nejlepší burgery a mnoho jiného.
Samozřejmostí z naší strany je dovoz do Itálie kinesio tejpů, standardních tejpů, opalovací prostředky značky Nivea nebo intové nápoje značky Nutrend či neoprenové ponožky HIKO. Objednávky přijímáme také předem.
I přes rekordní počet účastníků si troufám tvrdit, že stav přihlášených nadále poroste i díky reklamní spolupráci s magazínem Koktejl, kde si platíme celostránkovou inzerci.

My jsme připraveni. Co vy?

Andrej Takáč

P.S. Bližší informace o odjezdu a náplni soustředění obdržíte nejpozději zítra emailem.

 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy