Blog

Petr Koukal 2. část: Písek je vhodný pro všechny sporty

Petr Koukal 2. část: Písek je vhodný pro všechny sporty

Tereza Vondráková - pátek, 13. září 2013

Přečtěte si pokračování rozhovoru s českým reprezentantem v badmintonu a olympionikem Petrem Koukalem (27). Jeho jméno je spojeno kromě sportovních výsledků také s příkladem člověka, který překonal rakovinu a vrátil se na sportovní špičku. Rozhovor jsme s nim točili těsně před odletem na mistrovství světa v čínském Kuang-Čou. Petr doufal v postup do 3. kola. Zranění kolena mu ale nakonec nedovolilo dokončit zápas v druhém kole proti indickému reprezentantovi Kashyapu Parupallimu. Petr Koukal tak musel zaměnit dějiště mistrovství světa za péči v Centru pohybové medicíny MUDr. Pavla Koláře v ČR.

Petr Koukal: Písek je vhodný pro všechny sporty

Petr Koukal: Písek je vhodný pro všechny sporty

Tereza Vondráková - čtvrtek, 15. srpna 2013

Petr Koukal (27) je český reprezentant v badmintonu a olympionik. Jeho jméno je spojeno kromě sportovních výsledků také s příkladem člověka, který překonal rakovinu a vrátil se na sportovní špičku. Rozhovor jsme s nim točili těsně před odletem na mistrovství světa v čínském Kuang-Čou. Petr doufal v postup do 3. kola. Zranění kolena mu ale nakonec nedovolilo dokončit zápas v druhém kole proti indickému reprezentantovi Kashyapu Parupallimu. Petr Koukal tak musel zaměnit dějiště mistrovství světa za péči v Centru pohybové medicíny MUDr. Pavla Koláře v ČR.

Sponzoring v beachi není ještě dostatečný, karta se ale obrací

Sponzoring v beachi není ještě dostatečný, karta se ale obrací

Tereza Vondráková - sobota, 20. dubna 2013

Vrcholoví sportovci nepotřebují ke svým výkonům jen výbavu a hřiště. To jsou jen základy. I když je beachvolejbal z tohoto pohledu celkem nenáročný, hráči si neustále stěžují na nedostatek financí. A ne neprávem. Protože kromě plavek, dobrých slunečních brýlí a pronájmu kurtu na trénink si musí platit ještě spoustu dalších výdajů.

Jsme schopni obstát ve světové konkurenci, říká Bob Kufa

Jsme schopni obstát ve světové konkurenci, říká Bob Kufa

Tereza Vondráková - pátek, 19. dubna 2013

Ještě před začátkem letní sezóny se nám podařilo oslovit na rozhovor Boba Kufu, jednoho z nejúspěšnějších hráčů loňské sezóny a stávajícího halového mistra republiky. Bob se na léto připravoval v Rakousku. Ptali jsme se ho, proč se rozhodl strávit zimu v Klagenfurtu a také na to, jak to tam vypadalo. Zároveň jsme se i dozvěděli něco o jeho názorech na profesionální kariéru a možnosti Čechů uspět na světovém poli.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy