Blog

Jak si Daník užil Mácháč

Jak si Daník užil Mácháč

Daniel Kolouch - pátek, 19. března 2021

Kempy

V tomto článku bych vám rád přiblížil, jaký byl můj zážitek ze Beach Service soustředění na Mácháči, které se konalo v srpnu 2020. Musím se přiznat, že mé pocity z této skvělé akce byly poněkud kladně ovlivněny faktem, že jsem měl jen 3 dny po skončení odletět a přibližně čtyři roky žít a studovat v holandském Eindhovenu. Možná vám tím pádem přijde podezřelé, že mě máte stále možnost vídat tady v České republice, ale to už je příběh na jindy. 

Roman Gomola: V sedmi letech prohlásil, že pojede na olympiádu. Povedlo se mu to dokonce dvakrát.

Roman Gomola: V sedmi letech prohlásil, že pojede na olympiádu. Povedlo se mu to dokonce dvakrát.

Daniel Kolouch - čtvrtek, 7. ledna 2021

Rozhovory

Roman Gomola se, mimo jiné, dvakrát účastnil zimních olympijských her v disciplíně bobování ve dvojbobu i čtyřbobu (2002, Salt Lake City a 2006, Turín) a v roce 2007 se v dvojbobu stal mistrem Evropy. V současné době se věnuje kondiční přípravě ostatních sportovců. Nejčastěji k němu do posilovny chodí fighteři, atleti, ale už mu pod rukama prošlo i několik beach volejbalistů, například sourozenci Maixnerovi nebo Finský pár Ida Sinisalo a Niina Ahtiainen, které se, pod Romanovou kondiční přípravou, umístily na druhém místě na mistrovství Evropy do dvaceti let v roce 2015.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy