Blog

Beachové dění v Česku (7. - 9. června)

Beachové dění v Česku (7. - 9. června)

Eliška Málková - středa, 12. června 2013

 Tento víkend přinesl, kromě čtvrtého místa páru Gálová/Machová na Mistrovství světa U23 v Myslowicích, i skvělé výsledky českých dvojic v kvalitních domácích turnajích. Kromě Staropramen Cool Super Cup mužů a žen, Českých oblastních pohárů juniorek nebo kvalifikace na MČR žáků, stojí za zmínku i mnoho open turnajů, které se odehrály na pražských a brněnských kurtech. 

Beachové dění v Česku (17. - 19. května)

Beachové dění v Česku (17. - 19. května)

Eliška Málková - neděle, 9. června 2013

 Tento víkend se kromě tradičních sérií open turnajů začaly hrát i turnaje pořádané pod záštitou Českého volejbalového svazu. První zápasy proběhly jak v mužské a ženské kategorii, tak v kategoriách juniorů a juniorek. Hrálo se na kurtech po celé republice, od Drahoruše po Plzeň. V pátek byl celý beachový víkend odstartován dvěma pražskými večerními mixy.

Beachové dění v Praze (19.-22. dubna 2013)

Beachové dění v Praze (19.-22. dubna 2013)

Eliška Málková - čtvrtek, 25. dubna 2013

Jeden z posledních víkendů halové sezóny zasvětila většina klubů klubovým akcím, bourání hal a stavění venkovních kurtů. Ve výsledku se tak v Praze konaly jen dva turnaje, které byly otevřené široké veřejnosti.

Open do 23 let

Open do 23 let

Eliška Málková - čtvrtek, 25. dubna 2013

Minulý týden se v sérii Open do 23 let odehrálo poslední kolo sezóny. Obsazenost byla celkem vysoká (16 ženských a 12 mužských párů) a na startovní listině se objevila i jména několika mimopražských dvojic.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy