Tréninky pro dospělé s Beach Service

Tréninky pro dospělé s Beach Service

Natalie Ratajová - čtvrtek, 22. června 2023

Aktuality

Jsi dospělý a rád bys podpořil svou ratolest při jeho oblíbeném sportu, nebo při jeho začátcích s beachvolejbalem? Nebo se jen chceš odreagovat večer po práci a strávit fajn čas na písku se super partou? Přijď na trénink Beach Service do jednoho z pěti měst po ČR.

Právě beachvolejbalové tréninky v Beach Service jsou správnou formou tréninků pro jakoukoliv úroveň a jakýkoliv věk. Beach volejbal je jedním z nejvšestranějším sportů, při kterém se snažíme naučit správnou, zdravotně šetrnou, techniku všech úderů. Sám beach volejbal je jedním z nejzdravějších sportů, a tak tvé kotníky, kolena, páteř, ramena a celkově celé tělo bude při hře jako v bavlnce. Při správných odrazech a technice získáš hned po pár prvních trénincích pružnost, obratnost a nabereš fyzičku a beach Tě velmi brzy začne bavit. 

Přijď na první trénink zdarma a my tě zařadíme do skupiny, která ti bude vyhovovat (začátečníci, mírně pokročilí, pokročilí). Přidat se můžeš kdykoliv po celý rok. 


Jak probíhá klasický Beach Service trénink dospělých?

Přestože každé naše město, kde probíhají tréninky dospělých má jiné časové možnosti, klasicky se začíná rozcvičkou, protažení a zahřátím herní formou. Poté se většina tréninku věnuje určité herní činnosti jednotlivce, správné technice úderů a pohybu v písku. Po technické fázi tréninku přichází na řadu komentovaná volná hra s trenérem. Existuje u nás i možnost dospěláckého členství, které Ti dává možnost se taky v našich areálech sejít samostatně bez trenéra a zahrát si nad rámec tréninků.

Každé naše město působení má tréninky dospělých v jiné dny a časy, proto doporučuji se podívat na přesné informace do článku Náborový týden zdarma a nebo se domluvit přímo s trenérem daného města. 

Příkladem:

Praha - Gutovka

Pondělní tréninky vysokoškoláků 19:30-21:30

Úterní tréninky dospělých začátečníků 17:00-18:30

Čtvrteční tréninky pokročilých dospělých 17:00-18:30

Praha - Nedvězí

Pondělní tréninky vysokoškoláků a pokročilých hráčů 19:30-21:30

Úterní volné hry od 16:00

Plzeň - TJ Sokol Letná

Středa, pátek dospělí začátečníci, mírně pokročilí a pokročilí od 18:00-19:00 s následnou možností volné hry po tréninku, doplněné ještě o čtvrteční volnou hru.

Benešov

Pondělí, středa a pátek od 18:00-19:00 s následnou možností volné hry.

České Budějovice

Pondělí od 18:30, ve středu od 19:00, ve čtvrtek od 18:00 s možností hry po tréninku.

Pardubice

Úterý a čtvrtek od 18:00-19:00 s možností hry po tréninku.

V pátky možná volná hra od 16:30-18:00.


Co vše jako Beach Service pro dospělé pořádáme?

Tréninky

  • Pravidelné tréninky ve Tvém městě - 1-2x týdně pravidelný trénink 

Kempy

  • Večerní týdenní kemp OPEN - jde o sérii pěti tréninků, které navazují na dětské příměstské tábory v daném městě. Máš tak možnost si vytvořit takový malý příměstský tábor i jako dospělý po práci a zlepšit tak své dovednosti během krátké doby. Můžeš s sebou přizvat klidně kohokoliv dalšího (partnera, kolegu z práce, kamaráda…), který není členem. 

  • Víkendové kempy - víkendový kemp je koncipován klasicky jako jednodenní akce. Ranní trénink je zaměřen na techniku, polední trénink je herním tréninkem pro procvičení techniky probírané ráno a následně je možnost volné komentované hry pod zkušeným trenérem. Podle zájmu se může jednat o akci dvoudenní, kdy jsou tréninky doplněny turnajem.

Itálie 

Naším nejintenzivnějším kempem, kde jsou tréninky ve dvou fázích za den a k tomu dobrovolná ranní rozcvička a večerní kompenzace, je určitě kemp v italském městečku Porto San Giorgio.  

  • Jarní rodinný turnus - jarní termín začátkem května je určen pro rodiny s dětmi, kdy jistě kdokoliv z rodiny bude mít svou skupinu, ve které bude spokojen. Nemusíte se bát, i děti od 3 let už dokážeme vést k pohybu a vy tak máte prostor i na svůj trénink. 

Rodinný turnus je určen i pro nevýkonnostní dospělé bez rodin. Co víc si přát, než si prodloužit léto a po dlouhé zimě se ohřát u moře a pořádně si zasportovat ve společnosti prima Beach Service party a italských delikates.

  • Podzimní turnus - je určen pro kohokoliv, kdo si chce prodloužit léto a přes den si zamakat na písku a zlepšit své dovednosti. Po večerech se pak odreagovat a odpočinout v blízkosti pláže.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy