Výběr vám přeje šťastný nový rok

Výběr vám přeje šťastný nový rok

Daniel Kolouch - úterý, 3. ledna 2023

Výběr

Již popáté výběr vstupuje do nového kalendářního roku. K té příležitosti bych se s vámi chtěl podělit o jednu novou myšlenku týkající se našeho týmu.  

Jde o samotný název. Za ta léta se nám říkalo hlavně “Výběr,” jakožto zkratka pro výběrový tým nebo výběrový projekt Beach Service. Jindy se nám i říkalo reprezentace Beach Service. Původně byla myšlenka taková, že výběr je složen ze selekce nejlepších hráčů a nadějí našeho klubu. Po prvním roce nám ale došlo, že vlastně jde o výběr hráčů, kteří chtějí dát našemu milovanému sportu co nejvíce, protože je to baví a naplňuje. To už je velmi výstižná interpretace, ale stále to nezachycuje úplnou esenci tohoto projektu.  

Letos jsme tedy došli k realizaci, že slovní název je vlastně dokonalý a my to akorát brali celou dobu za ten špatný konec. Výběr jakožto název neznamená že my si volíme hráče, aby se k nám připojili. Opak je pravdou, neboť to nejsme my (trenéři a vedení), ale právě hráči, kteří si vybírají k nám nastoupit, a hlavně poté dál pokračovat.  

O čem jiném to vlastně také je že? Volba toho začít chtít, volba toho víc makat, volba toho překonat svoje hranice, volba stát se členem party, atd.  

Co my nabízíme a snažíme se je, aby volba byla ideálně ta jediná překážka stojící mezi hráčem a děláním toho co ho baví.  


Šťastný nový rok a ať v něm děláte ty správné volby vám přeje, 


Výběrový projekt Beach Service 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy