Sportmanie v Plzni

Sportmanie v Plzni

Natalie Ratajová - pátek, 27. srpna 2021

Beach volejbal

Jako každý rok, i letos jsme na sportovním festivalu Sportmanie Plzeň. Doražte za námi do Parku za Plazou ve dnech 27.-29.8. a zakončete léto spolu s námi u stanoviště 25. 

Ahoj, 

jak už jste si určitě všichni všimli, i letos se pořádá v Plzni letní Sportmanie v parku za Plazou, kde si můžete vyzkoušet desítky sportů. Mezi nimi samozřejmě i beach volleyball, kde se od pátku do neděle můžete mimo písku a hraní těšit i na nás. My se Vás v těchto třech dnech, v pár krátkých okamžicích, pokusíme naučit alespoň základ toho, co my už trénujeme roky. Naučíme Vás bagr, prsty a některé i třeba lob. Pokud budete mít zájem, můžete si s námi i zahrát.

Takže nezapomeňte, již dneska 27.8. až do neděle 29.8. se za námi dotažte podívat. Budeme rádi, když Vás tam uvidíme co nejvíce.

A samozřejmě, když Vás tento sport zaujme, což věříme že jo, můžeme se od září pravidelně potkávat na našich trénincích v areálu TJ Sokol Letná. Kam nám můžete přijít i pomoc postavit 4.9. halu, abychom měli přes celý podzim a zimu kde hrát. 

Děkujeme a určitě doražte

Barča Grulichová

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy