První klubový den v Nedvězí

První klubový den v Nedvězí

Daniel Kolouch - pondělí, 28. června 2021

Klub

Pojďte se s námi ohlédnout za vůbec první klubovou beachovou akcí v naše novém areálu v Nedvězí.

V neděli se na písku v Nedvězí poprvé hrál organizovaný turnaj a k takovémuto zahájení se samozřejmě více nehodil jiný systém než King a Queen of the Beach. Tento systém spočívá v odehrání tří setů mezi čtyřmi lidmi, tak že si hráči z té čtveřice zahrají každý s každým. Tímto systémem se postupně vytvářejí nové čtveřice podle toho, kdo postoupí nahoru nebo dolů. Takhle se hraje, dokud nezůstanou čtyři nejlepší. Ti si stále stejným způsobem zahrají tři sety. Vše kulminuje v takzvaném superfinále, kde si nejlepší dva hráči z finále mohou vybrat kohokoliv, kdo na turnaji hrál a je stále přítomen, jako své parťáky. Tyto dva páry se utkají v závěrečném klasickém zápase na dva vyhrané sety. Ten finalista, který se svým vybraným spoluhráčem zápas vyhraje, obdrží titul King/Queen of the Beach.

Přes den bylo k vidění spoustu lítých soubojů, ovšem King a Queen mohou vždy být pouze dva. V ženské kategorii, po přehrání Týny Markové, Kateřiny Koch a Kateřiny Pešťákové ve finále, si pomyslnou korunku nasadila Johana Slabihoudová, a v mužské kategorii triumfoval Petr Kubec, který s Michalem Palasem v superfinále porazil obávaný a na českém okruhu velmi respektovaný mančaft Daniela Koloucha a Jiřího Dostála. Jo a Bety tam byla taky. Gratulujeme!

Všichni si klubový den moc užili. I přes žhavý jas sluníčka se ukázalo, že písek v Nedvězí sice samozřejmě zteplá, ale rozhodně se nedá popsat jako žhavý, což je pro horké letní dny velký plus. Dobrou náladu vzbuzovalo i společné grilování, a naši nejmenší členi májí z neděle taky pěkný zážitek. Příští klubový den snad bude už i s tribunami, tak se rozhodně i nadále máme na co těšit.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy