Areál přímo stvořený pro letní příměstské tábory

Areál přímo stvořený pro letní příměstské tábory

Tereza Příhodová - pondělí, 29. března 2021

Kempy

Tréninky beach volejbalu proložené ostatními sporty, odpočinkem na lehátku nebo relaxováním v bazénu. Ranní atletika, která nemusí být jen o drilu, ale může být zábavná. Obědy, na které se budete těšit hned od doby, co vystrčíte nohy z postele. Tohle všechno můžete zažít na letním příměstském táboru v novém areálu v Nedvězí.

Podařilo se Nám zařídit nová beachvolejbalová hřiště, která se nachází mezi Kolovraty a Říčany. Doprava je možná různými způsoby. Přibližně 500 m od areálu je autobusová zastávka Hájová, kam jezdí autobus 227 přímo ze stanice metra Háje. Pokud byste se chtěli svézt vlakem, je možné vystoupit v Kolovratech, odtud přibližně 5 minut přejít na zastávku Tehovičky a konec už je stejným – na Tehovičkách Vás nabere autobus 227 a do 10 minut jste na písku.

Areál disponuje jak beachvolejbalovými, tak tenisovými kurty a v přípravě už je i ping-pong, badminton a nejvíce dětmi očekávaný bazén. Recepce, společenská místnost a prostorná veranda tvoří příjemné prostředí pro relax či večerní grilování. Také příjemné šatny se dají využít ke schování před silným sluncem, deštěm, a dokonce k odpoledním kompenzacím. Díky velkému prostoru, který nám areál poskytuje nejen co se týče interiérů, ale i místa okolo kurtů, je možné zařídit jedno či dvě přespání v průběhu kempu.Pozn. pro dobrodruhy: Není problém postavit si stan na trávě vedle hřiště.

No a co se týče samotného příměstského tábora, mohl by vypadat následovně. Ráno bychom se s dětmi sešli po menších či větších skupinách na meeting pointech a společně se dopravili do areálu. Začali bychom rozcvičkou, hrami a trochou atletiky, po které by následovala zasloužená pauza. Potom bychom se vrhli na písek a věnovali se beach volejbalu a jeho technice. Po tréninku by na nás už čekala pořádná porce domácích palačinek, špaget nebo řízečků a pak nerušený polední klid. Odpoledne bychom se ještě věnovali beach volejbalu, ale mohli bychom zapojit i další sporty. No, a nakonec už by bylo potřeba jen protažení, po kterém by se děti pomalu začaly balit a připravovat na společnou cestu domů. A takhle by to mohlo přibližně probíhat celý týden, až na poslední den, kdy by se konal závěrečný turnaj a případné přespání a grilování.

Tak už nad tím moc nepřemýšlejte a pojďte se přihlásit na příměstský kemp v Nedvězí! Budeme se na Vás moc těšit.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy