Karanténní life hacky by Kovy

Karanténní life hacky by Kovy

Natalie Ratajová - pondělí, 8. března 2021

Aktuality

Trávíte celé dny bezdůvodnými procházkami do kuchyně, za účelem bezmyšlenkovitého zírání do lednice, opakovaným vstřebáváním atmosféry vaší pohodlné postele, či dokonce rozjímáním nad tím, jak vám tyto dvě předchozí činnosti a činnosti jim podobné berou veškerý čas a energii, které vám pak nezbývají na sport? Pak je tento článek vaší záchrannou sítí.

Pokud máte problém se přinutit ke sportu a namísto vaší kondice v této době spíš roste vaše znalost nejhlubších zákoutí Netflixu, je tento článek právě pro vás. Můžete se zde dočíst mé exkluzivní typy, jak začít makat a třeba i vylepšit některé ze svých beach volejbalových dovedností.

Nebuďte v tom sami

Stáhněte s sebou do hlubin sportovního utrpení, bolesti svalů, plicních křečí a zástav srdce i své okolí, protože třeba mně se osvědčilo, že jakákoliv sportovní aktivita je zábavnější a snazší ve společnosti nějakého kamaráda.

Problém ovšem nastává, pokud kamarády nemáte. Ale i pro takové jedince mám řešení. Buď si kamaráda zaplaťte, někoho psychicky vydírejte nebo si své kamarády prostě a jednoduše představujte.

Posouvejte své hranice

Začněte zlehka a postupně přidávejte. Nastavte si cíle a ty postupně navyšujte. Neodkládejte začátek, začněte dnes. Například když sním dnes sklenku Nutelly do 20 minut, příští týden to dam za 15 a jako cíl si nastavím, že za 2 měsíce to budu mít pod 5 minutek. Vše samozřejmě zapíši do tréninkového deníku, ať můžu zpětně obdivovat své schopnosti.

Life hack nambr 3

Pakliže by se vám vyloženě příčila jakákoli fyzická aktivita, pro lenivější povahy jsou tu i jiné způsoby, jak se stát lepším hráčem. Pomocí sledování zápasů můžete třeba vyvinout své schopnosti pro vytváření taktiky. Z hlediska taktiky také můžete investovat nějaký čas do sestavování plánů, jak podplácet rozhodčí, obejít antidopingové kontroly nebo přinutit své soupeře ke skreči.

Neztraťte kontakt s míčem

Choďte si čas od času zapinkat nebo si dejte třeba míč pod polštář, ať to při návratu na písek není samý příjem na vedlejší kurt. Toť vše.

! Bezpečnostní upozornění !

Podstatná část tohoto článku není míněna vážně, takže si prosím neberte k srdci, že máte podplácet rozhodčí, platit si kamarády nebo se živit Nutellou, přestože toustíky s Nutellkou se řadí mezi neodolatelné pochoutky, ale nechci vám tady navozovat chutě. Nejezte Nutellu!!!

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy