Únorová BS challenge

Únorová BS challenge

Tereza Příhodová - pátek, 5. února 2021

Aktuality

Nestíháte online tréninky? Zapomenete občas zkontrolovat novou challenge na Instagramu nebo Facebooku? Chcete být připraveni na letní příměstské tábory? Máte málo času na dlouhá cvičení? Nic se neděje, následující odkaz pro Vás a naši mládež může být příjemným řešením. Než na něj kliknete, pojďme si říct, o co se vlastně jedná.

Jménem celého Beach Servicu bych Vám chtěla představit naší únorovou novinku ve formě challenge kalendáře. Jedná se v podstatě o vyšší level adventního kalendáře, který je přizpůsoben aktuálnímu měsíci, situaci, a také dětem. Navíc hraje našimi klubovými barvami! Pointa je v tom, že nemusíte čekat, až trenér napíše do skupiny, že pro Vás připravil novou aktivitu. Naopak, vy sami si určujete, kdy si políčko otevřete a daný úkol splníte. No není to paráda?

Úkoly vymýšlí naši nejmladší trenéři z Prahy, Plzně a Benešova, ale nezahálejí ani Pardubice s Českými Budějovicemi. Tak si jejich překvápka nenechte ujít. Kdo ví, co si na Vás mládež připravila.

Za každé splnění úkolu a následné sdílení na sociálních sítích (nebo se svými trenéry), můžete i s dětmi získávat body do tabulky a vyhrát nejpoctivějšího únorového Beach Servisáka. Pojďte se s námi zapojit do únorové challenge a vyzkoušejte si něco nového.

Stačí kliknout zde a výzva může začít.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy