Spolupráce se školami pokračuje. A nás baví!

Spolupráce se školami pokračuje. A nás baví!

Petra Šarešová - úterý, 20. října 2015

Blog

Na začátku září jsme na kurty v Praze, Benešově a v Pardubicích nahnali stovky žáků z okolních škol, aby si vyzkoušeli beach volejbal. Ve spolupráci se školami vidíme velký potenciál, a tak tato akce s našimi profi trenéry, která je pro děti a teenagery zdarma, stále pokračuje!

Jeden trénink, prosím

Nezáleží na tom, jestli k nám přijdou prvňáčci nebo maturanti, my to umíme se všemi. Samozřejmě nepředpokládáme, že malí prcci i dospěláci zvládnou to samé. Proto je trénink přizpůsobený dané kategorii a podle dovedností tříd se v průběhu mění.

Neumíte si představit, jak takový beachvolejbalový tělocvik vypadá? Do areálu většinou dorazí jedna až dvě třídy. Děti se převléknou a zamíří do vyhřívané haly. Pořádně se s trenérem rozcvičí. Následují nejrůznější koordinační hry, soutěže a závodivky. Jakmile se hodina přehoupne do své druhé poloviny, učíme je správně házet a základy plážového volejbalu. Hlavně tady záleží, jak jsou žáci šikovní. Malým dětem ukážeme, jak se hraje bagr, středoškolákům i další dovednosti.  

Nejedna škola se k nám ráda vrací

Jakmile si náš trénink školy vyzkouší, nespočet z nich se k nám vrací. Pravidelně k nám v současné době dochází třeba benešovské gymnázium, pardubická ZŠ Polabiny nebo pražské Gymnázium Karla Sladkovského. Nechceme ze škol tahat peníze, leč vytápení haly něco stojí. Při dlouhodobé spolupráci tak žáci platí symbolické částky. Místa stále máme, klidně přibereme další školy do party.

Naší největší snahou je, aby pohyb děti bavil. Což je v dnešní době počítačových her a dalších lákadel často velký oříšek. Na našich tréninkách se nudit nebudou. A když je začne plážový volejbal bavit, můžou u nás zůstat a zapsat se do odpoledních kroužků, kde najdou kamarády a stejné pískomily.

Můžeme dětem ukázat, že sport je skvělý. Vždyť i pro ně jsou Jaromír Jágr, Gabriela Soukalová, Markéta Sluková nebo Lionel Messi dneska frajeři.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy