Pozvánka na víkend: Beachvolejbalem budou žít Praha, Benešov i Pardubice

Pozvánka na víkend: Beachvolejbalem budou žít Praha, Benešov i Pardubice

Petra Šarešová - čtvrtek, 19. listopadu 2015

Aktuality

O víkendu si na své přijdou úplně všichni. Malí, velcí, ženy, muži, Pražáci, Benešováci i Pardubičáci. Všude se totiž bude hrát plážový volejbal. Vítkov čekají páteční večerní mixy, v neděli se budou hrát ženy, muži i mini beach v Benešově a mixy v Pardubicích.

Pátek, 20. 11., Praha Vítkov - Open páteční mixy

Ačkoliv největší novinka Beach Service - večerní mixy - nepatří do série Beach Service Tour, klidně tu můžete uplatnit celoroční startovné. Začíná se v 18 hodin, přihlásit se může ještě 6 smíšených dvojic a pokud nestihnete po práci večeři, alespoň malou úlevou vám bude sušenka v rámci startovného.

Neděle, 22. 11., Benešov - Druhá liga mužů a žen, děti do 10 let

Dámy opět válcují pány. Zatímco ženských týmů je prozatím přihlášeno 10, mužské jsou jen 2. I když nepatříte mezi profesionály a trénujete jen pár měsíců, klidně se přihlašte. Zažijete výbornou atmosféru, skvěle si zahrajete a třeba potkáte nové přátele. Dost volných míst je i v turnaji pro děti.

Neděle, 22. 11., Pardubice - Open mixy

V Pardubicích si to bez plážového volejbalu neumí ředstavit. A tak jakmile našla skulinku mezi turnaji Beach Service Tour, rozhodla se Veronika Johanová uspořádat mixový turnaj. Ještě se může přihlásit 11 dvojic!

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy