Beach Service nově provozuje i antukový volejbalový kurt

Beach Service nově provozuje i antukový volejbalový kurt

Andrej Takáč - pondělí, 10. srpna 2015

Blog

Na Vítkově máme v provozu také antukový kurt a k mému velkému překvapení je od začátku provozu docela slušně obsazen.

Na Vítkově nám spadl spolu s beachovými kurty do rukou i jeden antukový kurt na šestkový volejbal, který jsme museli rekonstruovat pro místní nadšence odbíjené. O pár týdnů dál jsem nadšen, kolika lidem stále nevadí umazat si triko oranžovo-červenou barvou. Mně osobně tréninky na antuce byly vždy dost nepříjemné. Zvlášť tréninky na výběr míčů v poli, které byly každoroční součástí letní celo-srpnové sezónní přípravy, jsem toužil neustále neúspěšně vynechávat. Na hráčích, kteří se zde pravidelně scházejí, je ale vidět, že k antuce mají velice kladný vztah a výborně nám tak dotvářejí jedinečnou atmosféru Vítkova.

Beach Service se každopádně posouvá do své další fáze, kterou je přidávání dalších sportovních aktivit do naší nabídky. Nově začínáme vést jednání dokonce i o provozování tenisových kurtů na dvou místech v České republice a spolupráci s taneční školou Dance Different. Absolutně netuším, jestli to bude cesta správným směrem. Ale sport je náš život, tak proč ne. Každopádně se rozhlížíme i jiným směrem než jsou beach volejbalové písečné pláže, které budujeme, kde se dá. Ačkoli uživit kurty pro plážový volejbal mimo Prahu je prakticky nesplnitelná mise. My se ale nevzdáváme!

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy