Pražská junior Beach liga

Pražská junior Beach liga

Hana Ledvinková - pátek, 21. listopadu 2014

Junior Beach liga

 V sobotu 15.11. se v Beachklubu Pankrác odehrál první ze série turnajů juniorské Beachligy tohoto roku. Zastoupení hráčů našeho klubu na tomto turnaji bylo 6 dvojic ve dvou kategoriích, dva páry v chlapecké a čtyři v dívčí kategorii. Turnaj pro nás začal až v odpoledních hodinách v kategoriích do 15 let.

 V chlapcích se z druhého místa v tříčlenné skupině probojovali až na 5. místo Kuba Čadek s Vikym Dostálem a na 9. místě z celkem 12 párů se umístili Matěj Ruml s Martinem Hájkem.
V kategorii dívek měly naše členky poměrně dobře našlápnuto: Naty Sochovská s Luckou Brázdovou nebyly daleko od postupu do první osmičky turnaje, kdy těsně prohrály s pozdějším vítězem této kategorie. Terka Příhodová s Niky Součkovou se musely také vzdát snů o vítězství, když prohrály s dvojčaty Hankovými (konečné 2. místo), která je taktéž odsoudila k boji o devátou příčku. V pavouku o deváté místo se naše členky nakonec sešly ve finálovém souboji, ve kterém byly úspěšnější Naty a Lucka.
Turnaje se také zúčastnily Anita Hájková s Terkou Zápotockou, které obsadily celkovou 18. příčku, kdy prohrály ve finálovém zápase pavouka o 17. místo. Svoji premiéru na turnaji v kategorii do 15 let zahájily Dita Dostálová s Luckou Souralovou obsazením poslední příčky (26.). Jelikož na někoho poslední příčka zbýt jednoduše musela, dnes to byly holky, příště to bude někdo jiný. :)
Jsme vděčni za zkušenosti, které holky i kluci v sobotních kláních na Beachklubu Pankrác získali, a budeme se těšit na příště na jejich další úspěchy! Následující turnaj Pražské Beachligy se uskuteční 13.prosince na kurtech ve Střešovicích.
Kompletní výsledky turnaje v kategoriích od žlutého po zelený mini beach můžete najít zde www.beachliga.cz/tournament-detail.html. Kategorie do 17 a do 20 let (fialový a modrý minibeach) byly přesunuty na neděli 23.listopadu.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy