Pražský pohár v mini beachi

Pražský pohár v mini beachi

Hana Ledvinková - pátek, 1. května 2015

Dětské turnaje

V sobotu 25. dubna proběhl v areálu Tenis Kapitol v Michli Pražský pohár, turnaj pro děti, který Beach Service pravidelně pořádá. Celkem se na písku potkalo 12 párů ve dvou kategoriích. Jak se děti popraly s přechodem pod širé nebe?

Děti do 10 let hrály přehazovanou, ve které nejvíce zabodovaly sehrané Johanka Slabihoudová s Markét Příhodovou. Holky prošly bez ztráty setu celým turnajem. Druhou finálovou dvojicí byl nově složený tým Bertík Dostál a Nela Ema Dostálová. O třetí místo hrály ve skupině tři týmy, z nichž se nejúspěšnějšími stali Martin Houžvík s Tobim Novákem.

Ve finále turnaje do 13 let oplatily zkušenější hráčky Terka Příhodová s Anitou Hájkovou prohru ze skupiny Ondrům Heřmanovi a Šoupovi. Kluci tak úspěšně pokračují v obsazování druhých míst všech nedávných turnajů a na první příčku ne a ne dosáhnout. :) Třetí místo zaslouženě ve dvou setech vybojovali Matěj Ruml s Martinem Hájkem, kteří porazili Kubu Čadka s Vikym Dostálem.

Turnaj pro starší se hrál podle platných pravidel pro Juniorskou Beachligu (kategorie do 13 let), a tak měli hráči možnost chytat druhý míč a dále rozehrávat volejbalovými údery.

Na dvojice, které v sobotu obsadily vítězné příčky, čekaly krásné (a moooc dobré) perníkové medaile s lentilkami, které speciálně pro turnaj napekla a připravila organizátorka a školicí se trenérka Majda Podrazilová. Děti dostaly také diplomy, DVD a věcné ceny od partnerů klubu.

Celý turnaj byl poměrně krátký, skončil v půl druhé odpoledne, přesto si ho mladí dosytosti užili a snad si z něj taky odnesli nějaké nové zkušenosti s hrou. Těšíme se na další turnaj a doufáme, že počasí nám bude i nadále přát, stejně jako tomu bylo při tomto turnaji.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy