Jak proběhl náš první týden beach kempu v Itálii

Jak proběhl náš první týden beach kempu v Itálii

lucie kovářová - čtvrtek, 6. května 2021

Soustředění v Itálii

Pár dní zpátky jsme dorazili do naší oblíbené slunné Itálie, kde nám teď posledních pár dní pršelo, ale od nadměrné konzumace zmrzliny nás to neodradilo. Kromě nepříznivého počasí jsme se poprali třeba ještě s povinnou pětidenní karanténou a podobnými komplikacemi  a vy se v dnešním článku můžete pokochat našimi zážitky z prvního týdne.

Nejprve bych tento příběh ráda započala naší cestou. Od pochmurného českého počasí, přes zasněžené Rakousko, smyčka kolem covidového Tyrolska a poté před našimi zraky konečně stanulo moře. Tak nějak by to bylo stručně. Ještě nesmím ale vynechat pár detailů, jako třeba naše vyplňování dokumentů na benzínové pumpě před hranicemi s Rakouskem, jenž bylo nedílnou součástí naší cesty. Kdybyste někdy vyplňovali italský dokument, tak vemte prosím na vědomí, že do kolonky ,,firma’’ se nepíše Beach Service, ale toto místo je určeno pro váš vlastnoruční podpis.

Po našem ranním příjezdu jsme k naší smůle zjistili, že se nám karanténa počítá až od následujícího dne, přičemž ale v den příjezdu stejnak musíme být zavřeni. Hned 1. den nám tak ochotný majitel kempu zašel na nákup a vrátil se s opravdu velkým množstvím surovin. Pro některé jedince tedy začlo velké plánování, jak spotřebovat zhruba tunu ricotty a tak bilión balíků masa.

Následovalo pár karanténních dní, obdivování moře zpovzdálí a spalování si obličejů na balkóně. Samozřejmě nás ani v tyto dny tréninky neminuly, jen se nám u toho nebořily nohy do písku a nezabodávaly se nám do nich veškeré vymoženosti pláží jako jsou třeba mušle nebo takové nepříjemně ostré něco jako trny, pocházející patrně z nějaké místní rostlinky.  

No a toť k našemu zahájení italského kempu asi vše.

Kovy

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy