Klub bude od jara působit v dalším areálu.

Klub bude od jara působit v dalším areálu.

Andrej Takáč - středa, 27. dubna 2016

Aktuality

V areálu základní školy Donovalská v Praze na Chodově otevíráme od středy 11. května nové tréninkové skupiny.  

Hned jak se vrátíme z italského soustředění, máte možnost vyzkoušet si tréninky na dvou kurtech v nové lokalitě. Otevíráme zatím dvě skupiny. Od 15:00 do 16:00 budou trénovat děti a od 15:30 do 17:00 začátečníci a starší děti, které už se mohou věkem věnovat jen volejbalu.

Tréninky budou probíhat definitivně ve středu a další dny necháme na rozhodnutí nových zájemců o tento sport. Představujeme si, že vše spolu s vámi dohodneme první středu, kdy budeme na Donovalské působit.

V areálu bude trénovat středy, asi nejen ze začátku, náš šéftrenér Miloš Takáč, který se letos se svými svěřenci zúčastní například kvalifikace mistrovství světa do 21 let ve švýcarském Lucernu.

Tréninky povedeme v areálu v případě zájmu od 11. května do konce září. V případě zájmu o pravidelnou volejbalovou celoroční náplň, vám co nejdříve oznámíme plán i na zimní sezonu. Momentálně máme několik variant a rádi bychom je s novými zájemci nejdříve prodiskutovali. Každopádně máme zájem s novými zájemci o beach volejbal pracovat na zlepšení celoročně.

Pro děti bude stát jeden měsíc trénování 600 Kč, v této částce jsou zahrnuty minimálně dva tréninky týdně přímo v areálu. Podle zájmu však bude počet tréninkových dnů přibývat. Pro další tréninky pak můžete využívat i naše jiná působiště po Praze, kde trénujeme každý den. To znamená, že můžete trénovat až pětkrát týdně.

Pro začátečníky bude jeden měsíc trénování stát 800 Kč za stejných podmínek jako u dětí. Rozdíl je v délce a náplni tréninků.

Při platbě všech měsíců letní sezony najednou vám rádi poskytneme 20% slevu.

Skupiny pro dospělé kategorie ve večerních hodinách plánujeme taktéž. Těšte se na další informace, které budeme postupně zveřejňovat. V případě zájmu nebo jakýchkoli dotazů se nám nebojte ozvat na naši infolinku uvedenou zde na webu v kontaktech nebo na náš email info@beachservice.cz .

Těšíme se na vás! 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy