Pozvánka na víkend: Ženy a muži v Pardubicích, mixy a mini beach na Vítkově

Pozvánka na víkend: Ženy a muži v Pardubicích, mixy a mini beach na Vítkově

Petra Šarešová - čtvrtek, 5. listopadu 2015

Aktuality

Ani nadcházející víkend nezůstane bez beach volejbalu. Všichni příznivci tohoto báječného sportu se můžou vydat do Pardubic na druhou ligu mužů a žen nebo na mixy a mini beach na Vítkov. Míst je někde více, jinde méně. S přihlašováním si radši pospěšte. A pozor, můžete si zahrát i proti reprezentantovi!

Sobota, 7. 11., Pardubice - 2. liga mužů a žen

Ženský a mužský turnaj se tentokrát přesouvá do Pardubic. Už se stává trošku tradicí, že je ženská kategorie nabitá, kdežto pánská za nimi, co se počtu dvojic týče, pokulhává. Bude tomu i tentokrát? Zatím to tak vypadá. Pořád ještě máte šanci se hlásit, volno se najde v obou kategoriích!

Neděle, 8. 11., Vítkov - 1. liga mixů a mini beach

Už jen poslední volné místo zbývá v 1. lize mixů na pražském Vítkově. Pokud se chcete turnaje smíšených dvojic zúčastnit, rychle se přihlašte. Určitě o něj bude velký zájem. A utkat se můžete i s reprezentantem Bobbem Kufou a jeho parťačkou Kateřinou Vicenovou. Dokážete je porazit?

Kromě toho se ve vyhřívané hale na Žižkově bude konat turnaj dětí do 10 let a do 13 let. I do těchto turnajů se děti mohou ještě hlásit.

Ačkoliv je termín pro přihlášení za námi, pokud zavoláte Kristýně Markové a bude místo, do turnaje vás ráda zařadí.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy