Klubový den: Turnaje, mikulášská nadílka i vánoční besídka

Klubový den: Turnaje, mikulášská nadílka i vánoční besídka

Petra Šarešová - pondělí, 2. listopadu 2015

Aktuality

Měsíc se s měsícem sešel, a tak je před námi další klubový den. Rozhodli jsme se spojit příjemné s užitečným a turnaj naplánovali na Mikuláše, tedy 5. prosince. Zahrajeme si o žezlo krále, královny, prince a princezny klubu, seznámíme se všichni navzájem, představíme trenéry v trochu jiném světle a užijeme si spoustu zábavy na vánoční besídce!

Hlavní součástí celého dne bude turnaj King-Queen-Princ-Princess of Beach Service. Nevíte, o co jde? Každý se přihlásí sám za sebe a pak mu bude v každém zápase přidělen jiný spoluhráč. Prokáže se tak, jak hráči umí zápas od zápasu vymýšlet novou taktiku a pomáhat i přizpůsobovat se novému parťákovi. Zaručujeme vám, že se tak seznámíte se spoustou bezvadných plážových volejbalistů i mimo váš domovský areál.

I když se zdá, že konec beachvolejbalové sezóny profíků klepe na dveře, Markéta Sluková, Bára Hermannová, Bobb Kufa a Honza Dumek ani tak nepolevují. Pokud jim to čas a povinnosti dovolí, moc rádi se našeho klubového dne zúčastní. Tak držte palce, ať to vyjde.

Děti se nemusí obávat, že pokud za námi dorazí do Benešova, přijdou o mikulášskou nadílku. Zejména pro ně máme překvapení. Kromě toho bude připraveno malé občerstvení a hrát se bude i tentokrát o ceny našich partnerů Adidas COTY, Stample, Big Shock! nebo třeba Levitas.

Turnajem den nekončí. Po vyhlášení výsledků bude následovat vánoční besídka v místní restauraci.

Co musíte udělat, abyste se našeho klubového dnu mohli zúčasnit? Stačí se jen přihlásit! Děti - ženy - muži

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy