Pozvánka na víkend: Turnaje Beach Service Tour i otvíračka v Plzni

Pozvánka na víkend: Turnaje Beach Service Tour i otvíračka v Plzni

Petra Šarešová - čtvrtek, 29. října 2015

Aktuality

Nadcházející víkend nepřinese jen turnaje Beach Service Tour v Praze a v Pardubicích, ale i novinku. V Plzni se otevřou nové beachvolejbalové kurty. V sobotu si všichni příchozí můžou zahrát plážový volejbal zdarma, v neděli následují turnaje.

Praha Vítkov

31. 10., sobota, Druhá liga mixů
V Praze bývají turnaje nabité, o tomto víkendu tomu ale bude jinak. Zatím to vypadá, že se hráči připojí k dětem slavícím podzimní prázdniny a odjedou z metropole. Šanci tak mají všichni, kteří se do tour ještě nezapojili, nebo kteří mají málo bodů. Volných míst je ještě spousta!

Pardubice

1. 11., neděle, První liga mužů a žen
Přijďte si vyzkoušet nejvyšší soutěž pro pány a dámy, kterou Beach Service nabízí. Stále se můžete přihlásit. Nejen že si skvěle zasportujete, ale můžete vyhrát i ceny od našich partnerů Big Shock!, Adidas COTY, Levitas a dalších.

Plzeň

31. 10., sobota, Otvíračka nových kurtů
Po Praze, Benešově a Pardubicích otevíráme nové kurty i v Plzni. Areál TJ Sokola Letná nabídne čtyři kurty ve vyhřívané hale. Všichni příchozí, kteří si udělají rezervaci, si můžou v sobotu zahrát zdarma. Pozor, zájem je velký! Více informací najdete zde.

1. 11., neděle, Mixy a mini beach
Turnajů v plážovém volejbalu se dočkají i soutěživí sportovci v Plzni. Začíná se hned v neděli openem (pochopili jste to správně, plzeňské turnaje nepatří do naší tour). Zahrát si můžou smíšené páry i děti. Míst je stále dost!

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy