Proč se vypravit na turnaj až do dalekých Pardubic?

Proč se vypravit na turnaj až do dalekých Pardubic?

Petra Šarešová - středa, 21. října 2015

Areály

O pražské turnaje Beach Service Tour je povětšinou obrovský zájem. Ani na Benešov hráči nezanevřeli a často tam jezdí. S Pardubicemi je to těžší. Jsou daleko. Pražanům se takovou "dálku" jezdit nechce. Přitom právě tento areál má spoustu výhod.

Můžete se inspirovat a do Pardubic vyrazit už v neděli 25. října, kdy se tam budou  hrát mixy a mini beach.

V místním areálu TVC Pardubice najdete hned osm beachvolejbalových kurtů. Čtyři jsou venkovní a čtyři po celý rok kryté, což hráči ocení hlavně v létě. I když není počasí na plážový volejbal úplně ideální, nemusí o své rezervace či turnaje přijít. Zkrátka se jen schovají dovnitř.

Zázemí najdete hned vedle haly v areálu školy. Nemusíte tedy nijak složitě přecházet a je tak menší šance, že se během dlouhé zimy nachladíte. V areálu sice nenaleznete restauraci, jako je tomu v Benešově, recepce s rychlým občerstvením a hlavně bezvadná restaurace vzdálená 5 minut chůzí vám to vynahradí.

Pokud si ráno před turnajem zapomenete snídani či pití, nemusíte přejíždět přes celé město, abyste nějaké sehnali. Do 10 minut pěší chůzí narazíte na supermarket.

Nezapomeňte ani na nasazování v Beach Service Tour. Už nepůjde o to, kdo se přihlásí chvíli před deadlinem a kdo první. Ale o to, kolik má kdo bodů. Kapacitu už nebudeme navyšovat, aby se turnaje neprotahovaly do pozdních hodin. Brzy se do tour zapojí i Bobb Kufa, Jan Dumek, Markéta Sluková a Barbora Hermannová a k dispozici máme divoké karty. Pokud si chcete zahrát (zejména pražská, často plná kola) Beach Service Tour, musíte se účastnit turnajů i v Pardubicích a Benešově. Díky tomu nasbíráte dostatek bodů a nezůstanete pod čarou.

A jak je to jinak s Pardubicemi?

I tady si můžete kurty pronajmout. Do 16 hodin v zimní sezóně za kurt zaplatíte 350 korun, později si zahrajete za 550 korun. Všem doporučujeme nákup permanentek! Nejen že budete mít přednost v rezervacích, ale zároveň ušetříte. Při dlouhodobé rezervaci (31 týdnů) vyjde kurt o 100 korun na hodinu méně.

Ani Pardubice nepřichází o kroužky pro děti a dospělé s našimi profi trenéry. Na první dva tréninky můžou zájemci dorazit zdarma. Pokud se vám u nás bude líbit, najdeme vám společně odpovídající úroveň. A samozřejmostí jsou i turnaje.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy