Pozvánka na víkend: Kemp s Bobbem, mixy v Benešově a fandění v Praze

Pozvánka na víkend: Kemp s Bobbem, mixy v Benešově a fandění v Praze

Petra Šarešová - čtvrtek, 15. října 2015

Aktuality

Užijte si víkend s beach volejbalem! V pátek večer ho odstartuje kemp pod taktovkou Bobba Kufy. V sobotu se bude hrát turnaj mixů v Benešově. A v neděli zaskočte fandit na Vítkov na turnaj mužů a žen.

16. 10. Kemp s Bobbem Kufou, Vítkov

První večerní kemp pod velením reprezentanta Bobba Kufy se všem účastníkům moc líbil, a tak není překvapením, že pro vás máme nášup. Tentokrát už se nebude trénovat venku, ale ve vyhřívané hale na Vítkově. Nebojte se přihlásit, ještě stále zbývá pár volných míst!

17. 10. Druhá liga mixů, Benešov

Příjemné prostředí S-centra v Benešově tentokrát přivítá turnaj smíšených dvojic. Jako obvykle se hraje o ceny našich partnerů, takže když budete šikovní, můžete si domů odnést kosmetiku nebo třeba energetické drinky. I tady volná místa stále najdete.

18. 10. První liga mužů a žen, Vítkov

Máme obrovskou radost, že vás naše turnaje baví! Už teď můžeme říct, že v neděli na Vítkově máme plno! Přijďte se podívat, jak se o vítězství porve 16 ženských a 12 mužských týmů. Určitě bude o co stát.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy