Úspěchy minulých období

Úspěchy minulých období

Andrej Takáč - sobota, 27. července 2013

 Následuje stručný popis úspěchů, kterých dosáhli dříči v našem dynamicky se rozvíjejícím týmu, který čítá už kolem 20 osob a se začátkem nové zimní sezony bychom již měli dosahovat čísla 40 lidí, kteří se intenzivně zapojují do práce v našem projektu.

Členové našeho trenérského a organizačního týmu po mnoha letech konečně začínají dosahovat výrazných úspěchů. Ondřej Vlček – šéf naší sekce na Gutovce - nejdříve zaznamenal 4. místem své svěřenkyně na MS U 23 v Polsku svůj nejvýraznější úspěch své trenérské kariéry. Stojí to za zmínku, ačkoli Adélu Ondra nevedl od jejích herních začátků.


Ještě z mého pohledu cennějšího úspěchu však dosáhl Miloš Takáč – šéf pardubického areálu, ale i dosavadní šéftrenér tatranského klubu - a jeho trenérský souputník Michal Palas, kterým zahráli velmi dobře na MČR U 18 Ondra Prokop a Václav Berčík. Stříbrnou medailí se tak kluci postarali o nejvýraznější umístění těchto skvělých trenérů v jejich dosavadní dlouholeté trenérské kariéře. Jako výraznější úspěch než v předchozím případě u Ondry Vlčka, čímž si ani náhodou nedovoluji snižovat význam takového výsledku, hodnotím práci Miloše s Michalem z důvodu výrazně vyššího vztahu mezi jejich trenérskou prací a dosaženým cílem více neodvislým na činnosti obou kluků u jiných trenérů a klubů v jejich herní minulosti.


Miloš seje další výrazné plody své práce s Marcelem Myslivečkem a Ondrou Kolderem – pardubickými borci, které v našem areálu můžete potkávat každý týden čtvrtek a pátek. Ti se stále více snaží zapsat mezi českou elitu, což už částečně plní dostatečným bodovým ziskem na to, aby se bez problémů vyhýbali vyčerpávajícím kvalifikacím i na nejvýznamnějších českých podnicích. K větší chvále jim ještě chybí častěji porážet páry z TOP 6, ale i tak už mají můj respekt.


Já na nové větší trenérské úspěchy se svou skupinou Žen E ještě čekám, ale věřím, že nejsou daleko, což některé drobnější zápisy na menších beachvolejbalových podnicích už dokazují. Děkuju jim tedy aspoň za to, že mě nabíjí chutí do další práce v tomto sportovním odvětví, a že mi po fyzické stránce na trénincích odvádí výjimečnou práci, i když je to s pomocí drobné negativní motivace.
Z provozního hlediska musím velmi pochválit tým organizátorů turnajů, protože jdete hodně nahoru a výsledky tomu začínají odpovídat. Dokázali jste za zimu vybudovat čtyři funkční kategorie soutěže, z čehož jedna měla ryze profesionální ráz. Už též úspěšně proběhl první beachfotbalový turnaj a chystají se další. Právě probíhají náročná kola desítky pohovorů, která mají za cíl rozšířit náš tým a naše aktivity jak organizační tak trenérské.


V každém novém areálu, kde jsme na jaře začali fungovat, už máme první členy a postupně budujeme první tréninkové skupiny, abychom byli na začátek září na první kompletní celoroční sezonu dobře připraveni.


Jen tak dál.
 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy