V Plzni otevřeme nové beachvolejbalové kurty. První den bude zdarma!

V Plzni otevřeme nové beachvolejbalové kurty. První den bude zdarma!

Petra Šarešová - pondělí, 19. října 2015

Aktuality

Po Praze, Benešově a Pardubicích se krytých kurtů na plážový volejbal dočkají i sportovci v Plzni. V poslední říjnový den se v areálu TJ Sokola Letná bude konat otevíračka, díky níž si příchozí budou moci nová hřiště ve vyhřívané hale vyzkoušet zdarma. Hned následující den přijdou na řadu turnaje.

Beach Service má pro plzeňské fanoušky plážového volejbalu skvělou zprávu. Brzy si budou moci vychutnat tento veskrze letní sport také v zimě. V areálu Sokola Letná v Lobzích do konce října přibudou čtyři kryté kurty. Otevíračka je naplánovaná na sobotu 31. října. Ti, co si na tento slavnostní den udělají rezervaci, si mohou zahrát zdarma. Neváhejte, zájem bude obrovský!

Všichni malí i velcí soutěživci si na své přijdou hned následující den. V neděli 1. listopadu nová hřiště přivítají první turnaje - mixů, dětí do 10 a do 13 let. Stejně jako na všech dalších turnajích, i zde se bude hrát o ceny našich partnerů, jakými jsou Adidas COTY, Stample, BigShock!, Ferdinand či Levitas. Samozřejmostí budou i další turnaje.

Začátečníci i zkušení beachvolejbalisté, kteří se chtějí neustále zlepšovat, jistě s nadšením přivítají kroužky s profesionálními trenéry. Také zde je možné vyzkoušet si trénink zdarma a bez závazku. Nad kroužky bude bdít šéftrenér Miloš Takáč, tudíž o kvalitu bude postaráno.

Velký zájem začíná být o rezervaci kurtů. Ti, kdo si chtějí s kamarády či kolegy zahrát, by si měli pospíšit. Rozhodně se vyplatí dlouhodobá rezervace (od listopadu do května). Nejen že cena kurtu na hodinu vyjde o 100 korun levněji, ale také přináší jistotu, že bude hřiště volné. Jednorázové rezervace je možné udělat až na poslední chvíli a pouze v době, kdy kurt nebude mít zamluvený dlouhodobá rezervace.

Do 16 hodin bude cena kurtu v zimních měsících za 350 korun, později si sportovci zahrají za 550 korun. S dlouhodobou rezervací to vyjde na 250 korun v dopoledních a odpoledních hodinách, na 450 korun večer.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy