Otevírací party s ukázkovým zápasem profesionálních dvojic

Otevírací party s ukázkovým zápasem profesionálních dvojic

Andrej Takáč - pátek, 26. července 2013

 Pardubice přívítali náš areál zápasem mezi špičkami současnému českého beachvolejbalu. Moc děkujeme Jindrovi Weissovi a Martinu Davidovi za jejich účast a podporu.

Minulý pátek se uspořádala v TCV Pardubice (na nových ještě z části nehotových kurtech, protože ještě za 3 dny potom dojelo pár náklaďáků s pískem na 4. kurt) startovací party. Ta měla představit areál místnímu pardubickému okolí, ale přijeli lidi i například z Lanškrouna nebo z Hradce Králové.


Ukázkový zápas odehrála naše dvojice Marcel Mysliveček s Ondrou Kolderem proti už legendě českého beachvolebalu Jindrovi Weissovi, který se drží v české špičce už více než desetiletí. Ten odehrál přátelské utkání se svým současným partnerem Martinem Davidem, který hraje teprve pár let.


Jak utkání probíhalo zhodnotila jedna z pořadatelek Veronika Johanová: „ První dva sety kluci hráli naplno, třetí set byl "pro diváky" - s různými ukázkovými i srandovními zákroky.  Miloš vše bravůrně komentoval, v mezičase představil divákům projekt - zaznělo pozvání na kempy, možnost rezervace kurtů, pozvání do Itálie atd. Dle mého si to všichni užili a určitě tam nebyli naposledy."
Miloš Takáč, jako šéf areálu, byl taky velmi spokojen. Odhaduje, že se přišlo podívat přes 50 diváků a z toho 20 si určitě šlo vlastní hrou kurty vyzkoušet. Patnáct lidí se zúčastnilo i krátkého kempu pod jeho vedením, kde si mohli natrénovat kapli a plachtící podání.


Že akce měla úspěch stvrzuje prudký nárůst účastníků na večerních kempech, kde bylo například včera přítomno deset trénujících.


Moc tedy děkujeme všem za účast a budeme se těšit na viděnou.

 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy