Co nás čeká: Kemp s Bobbem i turnaj mixů, mužů a žen

Co nás čeká: Kemp s Bobbem i turnaj mixů, mužů a žen

Petra Šarešová - čtvrtek, 1. října 2015

Aktuality

Další víkend je před námi a s ním i další várka turnajů. Tentokrát si udělejte výlet do Benešova nebo do Pardubic. Hrát se bude ve vyhřátých halách, takže zima vám rozhodně nebude. Ještě předtím si můžete zatrénovat pod taktovkou Bobba na Gutovce.

1. 10. Kemp pro veřejnost s Bobbem Kufou na Gutovce

Pokud už máte plány na víkend, o kvalitní beachvolejbal stejně přijít nemusíte. Stačí se přihlásit na kemp pro veřejnost Bobba Kufy. Volná jsou ještě tři místa! Začíná se v 18 hodin, takže ho s přehledem  stihnou i pracující. Kemp se sice koná venku pod širým nebem, Bobb ale prožene všechny hráče tak, že to ani nepocítí!

2. 10. Druhá liga mixů v Pardubicích

V sobotu se 2. liga mixů přesune do Pardubic. V místním sportovním areálu TVC Pardubice poblíž Labe se (jako na všech turnajích Beach Service) můžete rvát o pěkné ceny našich partnerů - Stample, Adidas COTY, Big Shock!, Ferdinand nebo Levitas. Míst je ještě dost a i když nejste vrcholovými hráči, nebojte se přihlásit!

3. 10. První liga mužů a žen v Benešově

Benešov v neděli přivítá 1. ligu mužů a žen. V obou kategoriích je přihlášeno už 9 párů, takže o zápasy nebude nouze. Ještě tři místa jsou volná! I když se jedná už o druhé kolo ligy, klidně do ní naskočte!

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy