Turnaje pro děti i dospělé už o víkendu!

Turnaje pro děti i dospělé už o víkendu!

Petra Šarešová - středa, 23. září 2015

Aktuality

Beach Service Tour rozjíždí další vlnu turnajů. Tentokrát se bude hrát v Benešově a na Vítkově. Těšit se můžete na turnaje mužů, žen, mixů i dětí.  

Máte radši turnaje než tréninky, protože se v nich dokážete vybičovat k fantastickým výkonům? Pak vás jistě potěší naše víkendové turnaje. Ať už si chcete zahrát s kamarádem nebo si vyzkoušet tréninkové dovednosti v praxi, určitě si vyberete. 

26.9. Druhá liga mužů a žen na Vítkově

Areál Sport Vítkov přivítá dospělé. V sobotu 25. září startuje první kolo 2. ligy mužů a žen. Pokud nemáte plán na víkend, rychle se přihlašte. Ještě pořád jsou volná místa. Zahrajete si nejméně čtyři zápasy a jestli budete po šesti turnajích nejlepší, můžete si třeba zatrénovat se špičkovou beach volejbalovou dvojicí, jako je Bobb s Dumim. A to stojí za to!

27.9. První liga mixů a mini beach

Benešov bude v neděli 27. září centrem plážového volejbalu. Hrát se tu bude turnaj 1. ligy mixů, zápasy dětí do 10 let a do 13 let. Pozor, i tady jsou místa stále volná! Stačí se jen přihlásit. Navíc se nemusíte bát špatného počasí, turnaj se odehraje v nově postavené vyhřáté hale.

Už teď se na vás těšíme!

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy