Pardubice mají otevřeno

Pardubice mají otevřeno

Andrej Takáč - čtvrtek, 25. července 2013

 Pardubický areál měl v pátek 19.6.2013 první oficiální otevírací akci v areálu TCV. Práce ještě trošku finalizují, ale už máme spuštěn plnohodnotný provoz a chystáme se stavět nafukovačku.

Po peripetiích se stavebním povolením se nám tento týden konečně podařilo kompletně zprovoznit areál TCV Pardubice. Tento rok jsme zde sice odstartovali už od května na jednom kurtu, který areál měl už pár let v provozu, ale teprve teď jsme kompletně funkční.


Pro tento rok tedy stojí 4 nové kurty a na jaro 2014 mají být postaveny další 4, čili bude výhledově k dispozici 9 pardubických kurtů. To umožní konání opravdu velkých akcí, které samozřejmě chystáme. Chceme rozvíjet i další plážová sportovní odvětví jako beachfotbal, beachtenis, beachbadminton a samozřejmě si i zde pokusíme neodpustit vychytávky jako lekce tanců, hodících se plážovému prostředí, typu salsa nebo konání různých bootcampů.


Především jsme však stále beachvolejbalisté a na ten se chceme zaměřit. Budeme samozřejmě už letos stavět nafukovací halu, což nám umožní celoroční práci na budování místního sportovního klubu. Už teď, díky týmu mistra rozvoje Miloše Takáče, máme několik členů a pardubický areál začíná pomalu, ale jistě přispívat do našeho beachového kolotoče akcí (turnaje, kempy apod.). Pomalu se také zakládají první tréninkové skupiny, které by měly sportovně tento areál reprezentovat. Tomu zdatně napomáhá práce všech okolo, kterým tímto chci veřejně poděkovat. Moc se mi líbí váš přístup a doufám, že vám nadšení jen tak neopadne.


Kurty už samozřejmě mohou sloužit i veřejnosti a nyní si můžete rezervovat permanentky i na zimní sezonu na našich kurtech. Zájem registrujeme opravdu veliký a hodin k pronájmu máme samozřejmě omezený, takže se neváhejte informovat.
 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy