Nový areál v Plzni ještě letos!

Nový areál v Plzni ještě letos!

Andrej Takáč - pondělí, 17. srpna 2015

Aktuality

Je to vážně tak, letos přidáme ještě jeden areál se čtyřmi zcela novými beach volejbalovými kurty v Plzni, na zimu pokrytými nafukovací halou.

Na adrese Republikánská 22, Plzeň, Sokol Letná, budou za pár týdnů stát zcela nové beach kurty, díky nimž i Plzeň nabídne možnost celoročního provozu plážových sportů.

Na této adrese najdete plně vybavený areál s antukovými kurty a fotbalové hřiště, součástí areálu je také přívětivá restaurace s možností letního venkovního posezení.

Možnost pronajmout si kurt na zimu budete mít už ke konci tohoto týdne. Areál plánujeme uvést do provozu od 16. října. Ke čtyřem kurtům, které budeme na zimu schovávat pod halu, bude k dispozici i rozcvičovací prostor pro hráče.

Už od začátku plánujeme začít s trénováním prvních celoročně působících beach volejbalistů. V případě zájmu se na nás můžete obrátit emailem na info@beachservice.cz nebo na šéfa areálu Miloše Takáče. Kontakt na něj najdete na webových stránkách.

Očekáváme, že hned od začátku nám poběží minimálně jedna skupina mužů s účastí například Jakuba Vály (reprezentanta ČR v beach volejbalu v juniorské kategorii v roce 2014), stejně tak by hned měla začít i skupina žen a skupina začátečníků a dětí. Vše by mělo být pod vedením našeho šéftrenéra Miloše Takáče a jeho asistentů.

O víkendu 17. - 18.10. plánujeme dny otevřených dveří, abyste si zdarma mohli přijít náš areál vyzkoušet. Takže kdo rád hraje plážový volejbal v Plzni a okolí, je srdečně zván. Pevně věřím, že se vám nový areál bude líbit a budeme se v něm společně často setkávat.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy