Kemp pro trenéry 10. - 14. 8. 2015

Kemp pro trenéry 10. - 14. 8. 2015

Andrej Takáč - čtvrtek, 6. srpna 2015

Kempy

Cítíme potřebu se neustále vyvíjet a posouvat, jít s moderními trendy, a tak začínáme s novým modelem, jak takové potřeby naplňovat.

Většina z našich trenérů se při studiích nebo běžných pracovních dní nestíhá věnovat i sebevzdělávání v oblasti, která je po nich požadována. Sebevzdělání se dosud v beachi chápe pouze jako absolvování 3. trenérské třídy pod hlavičkou Českého volejbalové svazu, které je prakticky pouze o účasti na jednom víkendu. Asi všichni uznáme, že moc velkého vzdělání v jakékoli oblasti se za takový časový úsek asi nedá dosáhnout. Stejně jako je nereálné, aby každý trenér sám na webu nebo v publikacích ve všech možných jazycích (protože těch českých je opravdu málo) sledoval současné trendy a techniky a stíhal je vkládat do tréninků.

Naštěstí máme našeho šéftrenéra Miloše Takáče a jeho tým, který to dělá za všechny naše trenéry a buď přímo na trénincích nebo na trenérských schůzkách se o tyto poznatky dělí. Protože to ale nestačí a protože přibývá trenérů, je stále těžší se domlouvat na časech těchto vzdělávacích srazů.

Hlavně testování a korekce znalostí v praxi po celý týden je něco, co beach volejbal v Česku zatím nikde nenabízí, a proto jsme se rozhodli to změnit.

Začínáme tedy s novým projektem, který nově otevřeme za poplatek i veřejnosti. Zároveň též cítíme potřebu zkvalitnit přesun nově nabytých znalostí i do praxe, které je třeba si rovnou zkoušet a k tomu často běžné trenérské schůzky nejsou nejlepší formou (ačkoli s nimi rozhodně nepřestáváme). Přibývá i kvantita informací, které je třeba vstřebat, a tak v podstatě jedinou cestou, která nám přišla logická, je uspořádání trenérského celotýdenního kempu.

Každé toto školení bude jedinečné, a byť se některé základy budou asi opakovat na všech, Miloš se vždy pokusí koncipovat každou týdenní akci na jiné směry tak, aby se všichni neustále posouvali a vždy mělo smysl se účastnit.

Pro další podobné semináře uvažujeme i o angažování známých zahraničních jmen, ale to jsou zatím jen vize. Důležitý je taky zájem o podobné události. Když se ukáže, že to má smysl, tak zkvalitňování půjdeme rozhodně naproti.

Pokud tedy chcete vědět, co se skrývá za slovy, které od svých trenérů na trénincích posloucháte, pokud chcete volejbal zdravou formou učit své ratolesti nebo jen posunout k lepší výkonům bandu přátel, je tento kemp určen i vám. A to i přesto, že nejvíce z něj budou čerpat už zkušenější trenéři. Doufám, že vy už přihlášení si ho do sytosti užijete.

Trenérské školení pro začínající a pokročilé trenéry:

Školení se bude věnovat technice, taktice, systémům a psychologickým aspektům plážového volejbalu.

Cena:

2500 kč/osoba

Organizátor:

Miloš Takáč, mob.: 605 473 552



Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy