Pražský pohár v mini beachi

Pražský pohár v mini beachi

Veronika Součková - úterý, 17. března 2015

Dětské turnaje

V neděli 15.3. jsme se sešli v areálu Gutovka na dalším kole Pražského mini beachi, což je turnaj určený pro děti nejen z našich kroužků, které s beachem teprve začínají.

Celkem se ve dvou kategoriích do 10-ti a do 13-ti let sešlo 23 dětí. První zápasy odstartovaly v 9h. V rámci každé kategorie si zahrál každý s každým, kategorie do 10-ti let dokonce na dvě kola. Všechny zápasy hráči braly vážně a bojovaly o každý uhraný bod. Díky pravidelné účasti byl na dětech znát pokrok a začaly se projevovat získané zkušenosti z minulých turnajů.

Výsledky z turnaje najdete na webových stránkách. Fotogalerii z turnaje naleznete na našich FB stránkách a na webu v sekci „Fotky“. Připomínáme, že všechny děti jsou zapojeny do soutěže o dresy reprezentačních hráčů ČR. Více informací získáte u svých trenérů nebo ve vaší emailové schránce. Soutěž vyvrcholí Klubovým dnem o víkendu 30.-31.5. v našem novém areálu na Vítkově. 

Děkujeme rodičům, že dětem umožnili účast v tomto kole. Těšíme se na vás zase příště 19.4.!

 


Více fotek

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy