Přípravný kemp před vrcholem sezony pro výběrové hráče

Přípravný kemp před vrcholem sezony pro výběrové hráče

Vojtěch Kudrnovský - neděle, 6. srpna 2023

Kempy

První den měla příprava kvůli cestování posunutý start, a proto nás čekal jen zkrácený dopolední trénink na který přišel i Olí (vítěz mužského středoevropského poháru MEVZA). Po obědě se trénink od všech ostatních lišil jen minimálně, hráli jsme tedy side-out. Večer jsme měli video trénink, při kterém jsme si vysvětlili, že naše rozcvička nutně potřebuje vylepšit.

 V úterý se k nám připojil v Nedvězí i Vítek, Stela se svou spoluhráčkou Emmou, Bety a v neposlední řadě náš šéftrenér Miloš, který tam stejně jako každé úterý griloval a na to nalákal i další, kteří nás poctili svou návštěvou například DDho (5. místo na mistrovství republiky) nebo Boba Kufu (stabilně už několik let špička českého plážového volejbalu). Samozřejmě během volného času nechybělo zpestření v podobě tenisu, nohejbalu nebo ping-pongu.

Během středečního tréninku už všichni začínali cítit krev:) a formu, a tak jsme v naší hře pilovali poslední detaily. Odpoledne odjeli Endy s Týnkou do dalšího Beachservice areálu v Budějovicích a trénink převzal Miloš. Videocoaching si večer pro nás připravila Bety, a tak se týkalo jejího zápasu, který jsme velmi přísně zhodnotili, z čehož měla Bety smíšené pocity.

O závěrečný trénink ve čtvrtek ráno se postarala Bety, která pro nás vytvořila turnájek. Týkal se hlavně příjmu a servisu abychom si ukázali, jak jsme se přes týden zlepšili.  Sama se též zapojila a přizvala také Elišku Tezzele, takže se úroveň turnaje nemálo zvedla.

Všichni jsme se rozhodně zlepšili nejen ve hře, ale hlavně v taktice a v práci s videem. Atmosféra tréninkové skupiny byla skvělá, až bych řekl že se přiblížila výběrovým kempům, což není vůbec snadné. Nakonec bych chtěl ještě poděkovat Endymu za to, že byl ochotný nás trénovat a uspořádal tento kemp abychom se zlepšili v taktice a měli víc pohledů na hru.A také Bety, která s námi celý týden trénovala, čímž nám pomohla se rychleji zlepšovat a mnoho hráčů se od ní hodně přiučilo.

Děkuji za pozornost a přečtěte si další výborné články na webu nebo se můžete zapojit do pořád makajícího týmu VÝBĚRU a makat s námi.

Rosťa


Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy