Příměstské kempy v Plzni

Příměstské kempy v Plzni

Barbora Grulichová - pondělí, 8. února 2021

Beach volejbal

Už Vás také nebaví sedět doma a koukat celý den do počítače? Pojďte si s námi pořádně zamakat na letních kempech v Plzni. Pozvěte také své kamarády, abyste jim ukázali nový sport, na kterým najdou super partu.

#Pojdhratbeach

První pololetí je u konce a čím dál tím víc se nám blíží letní prázdniny a s nimi naše oblíbené letní kempy. Několik posledních měsíců bylo opravdu jiných a my jsme se místo na písku ocitli opět doma. Minulý rok jsme si užili kempy v létě naplno, natěšeni po jarní tréninkové pauze v roce 2020. Teď nám tedy nezbývá, než makat doma, abychom se udrželi v pohybu, a byli tak na písek co nejvíce připraveni.

Písku máme v Plzni na Letné od minulých prázdnin nových 30 tun, takže rybičky se nám tam budou skákat úplně samy. Kurty jsou nově vybavené a šatny budou po rekonstrukci. Už se moc těšíme, až vše budeme moci znovu vyzkoušet.

Letní kempy budou jako každý rok v Plzni tři, pod vedením našich zkušených trenérů. Příměstské tábory jsou naplánovány v těchto termínech: 12.7.-16.7., 26.7.-30.7. a poslední 16.8.-20.8.

Ačkoliv máme nyní online tréninky a makáme doma jak to jen jde, nic se nevyrovná tréninku na písku, kdy ze slunce nasáváme vitamín D a písek máme úplně všude.

Na kempech se toho naučíte jako za celý měsíc trénování, získáte nové zkušenosti, čas strávený se super partou a navíc se hezky opálíte.

S blížícím se jarem už je vidět na obzoru i náš tradiční beach kemp v Itálii, tak držte palce, ať se nám povede odjet, stejně jako se to povedlo v září. To byla paráda.

Mějte se hezky a v létě se na Vás těším v Plzni!

Za tým Beach Service, Gruli

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy