Zlato pro domácí Australanky a bratrance z Chile

Zlato pro domácí Australanky a bratrance z Chile

Magdalena Dostálová - úterý, 12. března 2019

Aktuality

V neděli na Manly Beach v Sydney vrcholil tříhvězdičkový turnaj světové série. Zlaté medaile slaví bratranci Grimalt M./Grimalt E. z Chile, v ženském finále vyhrály před svými domácími fanoušky Australanky Laird/Palmer. Tým Kvapilová/Kubíkčová skončil na děleném 9. místě. 

Beachvolejbalový svět se sjel do hlavního města Austrálie, kde se konal tříhvězdičkový turnaj. Kvapilová/Kubíkčová, jediný český tým v hlavní soutěži, začal velmi úspěšně, a to vítězstvím své skupiny. Následně však nestačily na Američanky Sweat/Walsh Jennings, které pak obsadily bronzovou příčku. Ze Sydney si Češky vezou dělené 9. místo.

Do finále se probojovala americká dvojice Flint/Day a na druhé straně kurtu se představily domácí Australanky Laird/Palmer. Ve třetím setu po napínavé koncovce 15:13 se ze zlata radovaly před svými domácími fanoušky Australanky. U mužů vítězství oslavovala rodinná dvojice z Chile Grimalt M./Grimalt E. Stříbro brali Italové Rossi/Carambula a na třetím stupínku stáli Američané Slick/Allen.

Foto: FIVB

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy