Turnaj trenérů a dětí z Beach Service

Turnaj trenérů a dětí z Beach Service

Michal Palas - úterý, 19. dubna 2016

Aktuality

V neděli 17. 4. jsme v našem pardubickém areálu uspořádali zkušební kolo nového typu turnaje pro děti, kdy mezi sebou poměřily síly týmy složené z hráčů od 6 do 16 let vedené našimi trenéry. Celkem 7 trenérů si sestavilo družstva složená z mladých beachvolejbalistů ze všech našich areálů (dva areály v Praze, Plzeň, Pardubice a Benešov u Prahy). Jak se tato jedinečná akce povedla?

Své svěřence trenéři rozdělili do následujících kategorií: Nejmladší bojovali v kategorii do 10 let formou přehazky, klasický beach volejbal si zahrály obě kategorie do 13 a do 16 let. Dvojice tak bojovaly o co nejlepší umístění nejen pro sebe, ale také o body pro celý svůj tým.

Několik zkušenějších hráčů si vyzkoušelo účast i ve vyšší věkové kategorii. Byli jsme svědky vyrovnaných a vyhecovaných soubojů, vzájemného podporování dvojic v rámci společného týmu a samozřejmě taktických porad s trenéry. Turnaje se zúčastnilo celkem 45 hráčů. Ti získali mnoho nových zkušeností, které se nedají získávat pouhými tréninky, poznali nové členy našeho rozrůstajícího se týmu a také trenéry, které nepotkají na tréninku.

A jak to celé dopadlo?

Kategorii do 10 let ovládli Naty s Dominikem (tým Lukáše), druzí skončily Laura s Johčou (tým Miloše) a třetí Adél se střídajícími se Nelou a Markétou (tým Michala). V Kategorii do 13 let byly nejsilnější a nejšťastnější Terézie se střídajícími se Nelou a Markétou (tým Michala), které porazily ve finále Andy se střídajícími se Jirkou a Bety (tým Miloše). Souboj o třetí místo ovládl Honza s Tončou (tým Hanky). V nejstarší kategorii zvítězili Terka s Matějem (tým Miloše), druhé místo obsadily Naty s Niky (tým Lukáše) a třetí skončily Anita s Luckou (tým Boba). Mezi týmy byl celkově nejúspěšnější tým Michala, následovaný týmem Lukáše a týmem Miloše. Nicméně podstatné bylo to, že se našemu trenérskému týmu povedlo společnými silami přivézt velký počet hráčů, kterým jsme se naplno věnovali celý den.

Ve snaze podporovat naše nejmladší členy hodláme pokračovat a již nyní zveme všechny na další kolo, které se uskuteční v sobotu 21. května v Praze. Místo konání bude ještě upřesněno.

Celkové výsledky:

Do 10 let

Do 13 let

Do 16 let

1. Naty + Dominik (tým Lukáš)

1. Terézie + Nela + Markéta (tým Michal)

1. Terka + Matěj (tým Michal)

2. Laura + Johča (Miloš)

2. Andy + Bety + Jirka (Miloš)

2. Niky + Naty (Lukáš)

3. Adél + Markéta + Nela (Michal)

3. Tonča + Honza (Hanka)

3. Anita + Lucka (Bob)

4. Bára + Miky (Hanka)

4. Klára + Ota + Áňa (Týna)

4. Sabina + Valerie (Klára)

5. Julča + Michal (Klára)

5. Linda + Honza (Bob)

5. Kuba + Jirka + Bety (Miloš)

6. Eliška + Lea (Týna)

6. Týna + Verča + Tom (Klára)

6. Verča + Johana (Hanka)

7. Martin + Štěpán (Bob)

7. Týna + Anča (Lukáš)

7. – 8. Mik + Honza (Hanka)



7. – 8. Anča + Anča + Gabča (Týna)



Pořadí týmů (v závorce nejlepší umístění dvojice v každé kategorii)

1. Michal (3. + 1. + 1. místo)

2. Lukáš (1. + 7. + 2.)

3. Miloš (2. + 2. + 5.)

4. Hanka (4. + 3. + 6.)

5. Bob (7. + 5. + 3.)

6. Týna (4. + 4. + 7.)

7.Klára (5. + 6. + 4.)

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy