Pozvánka na víkend: Mixy v Pardubicích, ženy a muži na Vítkově

Pozvánka na víkend: Mixy v Pardubicích, ženy a muži na Vítkově

Petra Šarešová - středa, 11. listopadu 2015

Aktuality

Zatímco na druhé lize v Pardubicích najdete spoustu volných míst, první liga mužů a žen na Vítkově hlásí plno! Nenechte se ale odradit, přihlašovat se můžete až do pátku. Do turnaje se dostane 12 párů s nejvyšším počtem bodů v Beach Service Tour. Mužský turnaj si zahrají i Bobb Kufa s Honzou Dumkem.

Sobota, 14. 11., Pardubice - Druhá liga mixů

Ještě třináct dvojic se může přihlásit na turnaj smíšených párů v Pardubicích. Jestli si chcete zahrát na vyhledávaných turnajích v Praze, měli byste se vydat i za hranice metropole. Díky tomu nasbíráte spoustu potřebných bodů a v případě plné kapacity na jiném turnaji přeskočíte dvojice, které budou mít méně bodů.

Neděle, 15. 11., Praha Vítkov - První liga mužů a žen

Jestli máte v naší Beach Service Tour pár bodů, máte velkou šanci, že se do turnaje dostanete. Přihlásila se nám totiž spousta nových dvojic, které jsou bez bodu. Mužského turnaje se zúčastní i Bobb Kufa s Honzou Dumkem. Každý s jiným spoluhráčem, které jim vybral šéftrenér Miloš. Hra s reprezentanty je za zásluhy. Když se budete snažit, můžete si s kluky příště zahrát i vy.

Foto: archiv Kufa & Dumek - Pro Beach Czech Team

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy