Pozvánka na víkend: Tentokrát se bude hrát v Praze, Plzni i v Benešově

Pozvánka na víkend: Tentokrát se bude hrát v Praze, Plzni i v Benešově

Petra Šarešová - středa, 25. listopadu 2015

Aktuality

Kromě Pelhřimova, který bude hostit halové mistrovství střední Evropy, se centrem beachvolejbalu stanou Praha, Plzeň a Benešov. Zahrát si můžete mixy, stejně jako turnaje mužů a žen. Stačí si jen vybrat.

Sobota, 28. 11., Vítkov Praha - Druhá liga mixů

Zatím jen sedm týmů si brousí zuby na vítězství v sobotním turnaji mixů. Kromě spousty bodů do žebříčku, díky nimž se pak třeba hráč vyšvihne do čela bodování a bude si moct zahrát s Bobbem a Dumim nebo zatrénovat s Endym, si odnese i ceny od sponzorů.

Sobota, 28. 11., Plzeň - Open ženy a muži

Všichni náruživí sportovci se po pár týdnech opět dočkají. Na řadu přichází turnaj mužů a žen. Zatím jsou přihlášeny jen dva týmy v každé kategorii. Jestli máte známé v Plzni, dejte jim vědět. Ať si i Plzeňáci beachvolejbal zahrají.

Neděle, 29. 11., Benešov - První liga mužů a žen

Mužský a ženský turnaj v Benešově se nám pomalu plní. V obou kategoriích zbývají místa jen pro dva týmy. Bobb s Dumim se ho tentokrát nezúčastní, jelikož budou na halovém mistrovství střední Evropy. Máte tak větší šanci dostat se na stupně vítězů a odnést si pěkné ceny od našich sponzorů.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy