Letošní první turnaj Big Shock! ligy v Benešově u Prahy

Letošní první turnaj Big Shock! ligy v Benešově u Prahy

Kristýna Marková - pondělí, 19. ledna 2015

Turnaje

V neděli 18.1. probělo na benešovských kurtech první letošní kolo Big Shock! ligy. Turnaje se celkem zúčastnilo 12 párů. Zavládala milá atmosféra, chcete ji také aspoň trochu zažít? Čtěte dál..

V neděli 18.1.2015 se na benešovských kurtech odehrálo první letošní kolo Big Shock! Ligy v kategoriích mixy a ženy. Žen se nakonec zúčastnily 4 páry, hrálo se tedy systémem každý s každým . Ženské páry tak měly před sebou 3 plnohodnotné zápasy. Po ukončení turnaje dvojicí Červenkových si nakonec zbylé naše svěřenkyně zahrály v rámci tréninku ještě jedno kolo, tudíž nakonec odehrály zápasů 6, což je již slušná bilance. Na 1. místě se umístila po dvou kolech benešovská dvojice Natálie Sochovská s Lucií Brázdovou, na místě 2. Anna Honzíková s Annou Kotrášovou a na 3. místě Marie Zemánková s Nikolou Součkovou. Tímto vítězkám gratulujeme!

Paralelně se v S-centru pořádal turnaj v kategorii MIXY. Této části turnaje se zúčastnilo 8 dvojic. Začínalo se tak hrát ve dvou skupinách po čtyřech a následně všichni postupovali do pavouka o konečné umístění. Jak ve skupině, tak v pavouku se hrálo na dva vítězné sety do 21b. Po velmi napínavých a vyrovnaných bojích vybojovali 1. místo Kateřina a Jaroslav Pešťákovi. Na druhém místě skončily mladé naděje klubu Magdalena Podrazilová s Ondrou Prokopem a na 3. místo obsadili Petra Macáková s Adamem Gajdošem.

Všichni jste srdečně zváni na další kolo Big Shock! Ligy, které se odehraje v Benešově v neděli 1.2.2015. Turnaj je určen všem hráčům amatérské úrovně.

http://www.beachservice.cz/akce/turnaje

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy