Další kolo Big Shock! ligy je za námi

Další kolo Big Shock! ligy je za námi

Petra Šebková - čtvrtek, 27. listopadu 2014

Turnaje

Předposlední listopadový víkend hostily benešovské kurty 5. kolo ze série turnajů Big Shock! ligy. Bojovalo se opět ve dvou kategoriích o ceny našich partnerů. Jak turnaj probíhal se dozvíte více z klávesnice naší organizátorky Petry Šebkové.

Na dalším kole Big Shock! ligy jsme se opět sešli ve sportovní areálu S-centra v sobotu ráno 22.11.2014. V obou kategoriích se sešlo 7 párů. Bohužel, z důvodu nemoci, mnoho párů nemohlo nakonec dorazit, a tak doufáme, že se uvidíme na dalším kole 6.12.2014 v lepší kondici.

V ženské skupině byly poprvé hrát Klára Falcmanová s Kateřinou Kunešovou a Martina Kyzlíková se spoluhráčkou Hanou Šanovou. Oba páry mezi sebou bojovaly o třetí místo, kde se vítězkami staly Martina s Hankou. Na druhém místě se umístily Jana Slabejová s Petrou Šebkovou a první místo vybojovaly Tereza Vondráková s Lenkou Janováčovou. Velký boj byl o páté místo, o které se bojovalo ve 3-členné skupině. O vítězství v této skupině se podělily páry Hanka Ledvinková s Kačkou Pánkovou a Irena Fulínová s Michaelou Voldřichovou.

V mixech se vedly dlouhé a vyrovnáné zápasy. Na třetím místě se umístil Endy Takáč se spoluhráčkou Veronikou Manyovou. O první místo se utkali hned dva trénéři klubu Miloš Takáč a jeho spoluhráčka Hanka Sedláková a Michal Palas s Majdou Podrazilovou. Gratulujeme Michalovi a Majdě k prvnímumístu a Milošovi s Hankou k druhému.

Ženská kategorie 5. kola BSL

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy