2. kolo Big Shock! ligy v Benešově

2. kolo Big Shock! ligy v Benešově

Kristýna Marková - pátek, 17. října 2014

Turnaje

 O víkendu 11.-12.10. udeřilo babí léto, přesto nikoho v neděli neodradilo zajet si zamakat na benešovský písek. Odehrálo se zde druhé kolo Big Shock! ligy v kategoriích ženy a mixy. Turnaje se celkem zúčastnilo 20 párů. Některé z párů jsme u nás vítali poprvé, jiné jsme viděli po dlouhé době. Z řady našich členů a přátel se již stali pravidelní účastníci a herní pokrok je vidět na každém turnaji, jen tak dál!

První zápasy byly odstartovány lehce po deváté hodině. Ženy byly rozděleny do dvou skupin po pěti a po čtyřech. Již ve skupině se hrálo na dva vítězné sety do 21 bodů. Mixy startovaly souběžně ve čtyřech skupinách po třech párech na vedlejších kurtech.

Po dohraných ženských skupinách postoupily první páry ze skupiny rovnou do semifinále, druzí se utkali se třetími a poslední místa si mezi sebou zahrála skupinu o 6. místo. Na 4. místě se umístila současně i organizátorka turnaje Petra Šebková se svoji spoluhráčkou Míšou Voldřichovou. 3. místo vybojovaly Katka Šaldová s Míšou Čabanovou. Finálový zápas patřil dvojicím Vondráková- Průchová proti Parobková-Málková. Absolutními vítězkami se staly Eliška s Péťou.

Mixové části se nakonec účastnilo pouze 11 párů, 1 skupina tak nakonec měla pouze dva páry, kteří se mezi sebou utkaly 2x. Zbytek hrál mezi sebou na dva vítězné sety. Řada párů se nemohla vzdát možnosti tří-setových zápasů a hrála jeden tie-break za druhým. Po dohraných skupinách se v předkole utkali druzí se třetími a vítězové z těchto duelů šli následně na první ze skupin. Na 4. místě se umístila dvojice Janováč-Lauermannová. 3. místo vybojovala Anička Hujová s Andrejem Takáčem. Po stavu 0:2 na sety se po finálovém zápase na 2. místě umístili Příhodovi a vítězi Big Shock! Tour se stali Pešťákovi.

Děkujeme všem za účast, budeme se na vás těšit 26.10.!
Přihlašovat se můžete na odkazu níže: http://www.beachservice.cz/akce/turnaje.

 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy