Nábor nových členů v nadcházejícím letním měsíci srpen

Nábor nových členů v nadcházejícím letním měsíci srpen

Kristýna Marková - pondělí, 4. srpna 2014

 Klub Just sport and fun trénuje v Praze, v Benešově i v Pardubicích po celý rok a to i v červenci a v srpnu. Po celé prázdniny tak jste vítáni Vy, co byste si rádi tento dynamicky rozvijející sport vyzkoušeli. Na Gutovce a Kapitolu v Praze, v S-Centru v Benešově a v TCV Polabiny v Pardubicích jste vítáni po celý srpen.  

 První tréninky si u nás můžete vyzkoušet ZDARMA a bez závazků. V případě, že by se Vám u nás zalíbilo, budete následně zařazen/a do tréninkové skupiny Vaší úrovně, kde může začít naplno trénovat a oddávat se tomuto úžasnému sportu třeba každý den ;-).

Velice oblíbenými se také staly tréninky, ve kterých trénují maminky spolu se svými ratolestmi. Rodiče tak nemusí na děti čekat v restauraci nebo na lavičkách, ale mohou se do trénování aktivně zapojit. Tréninky jsou v tomto případě přizpůsobené takovým způsobem, že se nenudí děti ani dospělí, takže obě strany se toho mohou spoustu naučit v rámci svých zkušeností, schopností a dovedností. Přijďte strávit společné chvíle s rodinou na písku!

Beach volejbal je určený komukoliv, koho tento sport bude bavit. Nemusíte mít žádné předchozí zkušenosti a to ani s volejbalem šestkovým. Nemusíte mít 2 metry, přední česká hráčka Kristýna Kolocová má 170cm. Nepotřebujete mít žádné speciální vybavení ani spoluráče, nebojte se přijít sami!

Jak postupovat v případě, že chci přijít na zkušební trénink?

Na webu www.beachservice.cz v sekci kontakty si vyhledejte kontakt na hlavní trenéry v areálech poblíž Vašeho bydliště, domluvte si s trenérem zkušební trénink a doražte k nám na písek! Už teď se na Vás těšíme.

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy