Červencové dění v Benešově

Červencové dění v Benešově

Kristýna Marková - sobota, 2. srpna 2014

 Přinášíme Vám krátký report toho, co se dělo v měsíci červenec v našem partnerském areálu S-Centrum nacházejícím se v Benešově u Prahy.  

První prázdninový měsíc byl v benešovském areálu nabitý týdenními soustředěními a příměstskými tábory pro děti. Po 2 týdny zde měla dětský kemp trenérka Kristýna Marková, která také odtrénovala týdenní soustředění pro mírně pokročilé hráče. Svůj beach volejbalový kemp zde měl i Miloš Takáč, šéftrenér klubu, za kterým tak do Benešova dojížděli i naši pražští hráči. Všichni účastníci kempů nastupovali do každého tréninku s nadšením a nasazením. Odměnou za tvrdou práci a úmorná vedra bylo ochlazení v místním bazénu a zlepšující se výkony hráčů. V areálu se také po dobu jednoho týdne připravovala juniorská dvojice Václav Berčík s Jakubem Gálou, kteří se na benešovských kurtech připravovali pod Milošem Takáčem na Místrovství světa U19 v Portu.
V červenci proběhnul v Benešově jeden turnaj a to v neděli 20.7. Turnaje se zúčastnilo 15 dvojic amatérské úrovně. Vyrovnané boje probíhaly za neuvěřitelných veder, je tedy potřeba poblahopřát všem, co zvládli turnaj dohrát až do konce. Do vítězného konce to dotáhl David Zeman s Míšou Loulovou, kteří ve finále porazili Adama Janováče s Irčou Lauermannovou.
Po celý červenec také probíhaly tréninky dětí, začínajících a pokročilých hráčů a to vždy v pondělí, ve středu a v pátek. Pravidelně se také konala středeční hra hráčů pokročilé úrovně, která se v srpnu rozšíří i o pátek. Hra je otevřena komukoliv z klubu nebo okolí Benešova. Vaši úroveň si můžete vyzkoušet na tréninku ZDARMA, který pro Vás připraví Kristýna Marková, šéftrenérka benešovského beach volejbalu. Na volnou hru nemusíte chodit s parťákem, přijít můžete kdykoliv po 17h a hrát můžete až do setmění nebo vyčerpání.

V měsíci srpen na Vás čekají v Benešově následující akce:

9.8. Celodenní kemp pro začínající a mírně pokročilé hráče pod taktovkou Martina Bárty
10.8. King/Queen Open turnaj pro amatérské hráče
23.8. Celodenní kemp pro začínající a mírně pokročilé hráče
24.8. Mixy Open turnaj
25.-29.8. Večerní týdenní kemp pro začínající a mírně pokročilé hráčky
30.8. Klubový den!

Všichni členové a přátelé klubu jste srdečně zváni na Klubový den, který se již podruhé bude konat v areálu S-Centra. Na programu budou opět zejména boje o titul krále, královny a princezny či prince klubu, viz více v dalším článku.

 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy