První Stample turnaj žen a můžu v Pardubicích 16.3.2014

První Stample turnaj žen a můžu v Pardubicích 16.3.2014

Veronika Johanová - pondělí, 17. března 2014

Stample víkend

Úspěsný beach volejbalový turnaj mužů a žen v pardubickém TCV areálu je za námi. V článku přinášíme bližší informace k průběhu turnaje i pozvánku na další mixový turnaj konaný 6. dubna, kde hlavní cenou bude dort - HARLEKÝN a další zajimavé ceny.

 

 

V neděli 16. března se uskutečnil v pardubickém TCV areálu první beach volejbalový turnaj mužů a žen za velmi sympatické účasti 11 párů žen a 10 párů mužů z blízkého i širokého okolí. V ženské i mužské části turnaje se odehrály nejprve zápasy ve skupinách (každý pár odehrál min. dva zápasy) a následně všichni postoupili do pavouka. Vítězové skupin byli nasazeni do prvního kola, zbylé páry se utkaly v předkole. K vidění byly velmi dlouhé a napínavé výměny, kdy se hráči a hráčky prali doslova o každý balon. V mužské části se po třísetové bitvě radovali z vítězství Endy Takáč s Jardou Pešťákem, kteří zdolali Ondru a Jirku Kolderovi. U žen po velmi vyrovnaném souboji zvítězily Hana Linková + Simona Mahlerová, druhé místo obsadila opět rodina Kolderova (Natálka s Romčou).

Děkuji všem za prima sportovní neděli a skvělou atmosféru :-) Budu se na Vás těšit na dalším turnaji, kterým jsou mixy v neděli 6. dubna. Tímto všechny srdečně zvu a připomínám, že za přihlášení do 30.3. je sleva na startovném a pokud bude účast minimálně 16-ti párů, hlavní cenou pro vítěze bude výborný dort – harlekýn.

Přihlášky na turnaj zde: http://www.beachservice.cz/akce/turnaje/detail/450-bigshock-amaterska-liga-mixy

 

 


Shrnutí výsledků:

 

MUŽI:


1. Andrej Takáč + Jaroslav Pešťák
2. Ondřej Kolder + Jiří Kolder
3.Jan Hrbek + Pavel Blaschke
4. Marcel Mysliveček + Adam Pavelka


ŽENY:


1. Hana Linková + Simona Mahlerová
2. Natálie Kolderová + Romana Kolderová
3. Kristýna Marková + Adriana Přibylová
4. Zdeňka Jílková + Petra Čechová

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy