Druhý turnaj v beach rugby žen v Benešově

Druhý turnaj v beach rugby žen v Benešově

Michaela Majzúnová - středa, 12. února 2014

 8.2.2014 se konal druhý beach rugby turnaj žen v hale v S-Centru Benešov. Opět nám na zimní dny vyšlo krásné počasí a na hru bylo opravdu teplo.

8.2.2014 se konal druhý beach rugby turnaj žen v hale v S-Centru Benešov. Opět nám na zimní dny vyšlo krásné počasí a na hru bylo opravdu teplo. Tentokrát se turnaje zúčastnilo šest týmu, ze kterých byly dva amatérské. Role rozhodčího se ujala Šárka Kubová, která dobře pískala a zároveň novým hráčkám sdělovala, proč tak učinila, tudíž i nováčci se hned v praxi přučili, jak správně hrát. Turnaj se hrál ve dvou skupinách a podle bodů se týmy rozdělily do finále. Musím touto cestou pochválit amaterské týmy, které hrály velmi dobře a dokonce si položily několik pětek, což je výborné na to, že hrály proti týmům složených z ragbistek hrajících jak první, tak i druhou ligu soutěže a některé z nich nás dokonce reprezentují v česckých barvách. Tímto turnajem bohužel skončilo období, kdy se mohou účastnit ženy hrající ligu, jelikož březnem začíná soutěž, proto bude další turnaj hrán buď čistě v amatérské rovině a nebo další v létě a poté v zimním období. Pokud někoho naše beach rugby počiny zaujaly, neváhejte nás kontaktovat, velmi rádi budeme tvořit turnaje, kempy a jiné aktivity tímto směrem a tudíž jsou nováčci vřele vítáni.

Celkové pořadí druhého halového turnaje v Benešově:

1. RKP Girlzzz
2. Tatra
3. Lazybugs
4. Sedlčany
5. TUSO Jaroměř (ama.)
6. Bloody Mary (ama.)

 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy