CVRČEKSPORT Turnaj mixů v Benešově 26.1.2014

CVRČEKSPORT Turnaj mixů v Benešově 26.1.2014

Kristýna Marková - pondělí, 27. ledna 2014

Turnaje

A takhle se včera bojovalo u nás v Benešově na amatérských mixech!

I přes mrazivou noc ze soboty na neděli a ještě chladnější ráno se 10 statečných párů vydalo na výlet do Benešova do S-Centra. Mnozí navštívili tento areál a halu poprvé, doufáme tedy, že se jim u nás líbilo! Rozcvičkou si mnozí prošli již při škrábání auta nebo za rychlého poklusu z nádraží do areálu. Po pozvolném začátku, kdy všichni účastníci pomalu rozmrzali, se strhly líté boje o vítěze nedělního klání. Turnaje se nakonec zúčastnilo 9 dvojic. Páry byly rozděleny do dvou skupin - jedné po pěti (sk. A) a druhé po čtyř (sk. B). Skupinu A tedy čekaly 4 zápasy ve skupině, což byla takhle v nedělním dopoledni pro některé celkem nálož, ikdyž se hrálo "jen" na 2 hrané sety.

První dva páry ze skupiny postoupily do pavouka o 1. místo, zbylé 3 páry hrály o místo páté. Hrálo se již na 2 vítězné sety. Řada zápasů se tedy proměnila rázem v tří-setové, jelikož souboje byly velice vyrovnané.

V prvním semifinále se utkaly dvojice Andrej Takáč/Veronika Manyová proti Lubošovi Zajíčkovi s Janou Polaneckou. Jednalo se o velice vyrovnaný zápas, který byl zakončen až třetím setem ve prospěch dvojice Luboš/Jana. Ve druhém semifinále proti sobě nastoupili Kateřina Půlpánová s Lukášem Pařízkem proti Ladě Adamečkové s Jirkou Humpolcem. Vítězným párem tohoto semifinále se stal pár Lada/Jirka. 

Do finále a boje o 1. místo se tedy dostaly dvojice Luboš/Jana s Jirkou/Ladou. I finále bylo velice napínavé a výměny dlouhé, škoda že mělo tak málo diváků! Musíme však potenciální diváky z řad hráčů omluvit, jelikož většina po odehrání posledního zápasu odešla rovnou do sprchy/na oběd/do sauny, uspokojit své aktuální potřeby znásobené výkony, které předvedly. 

O 3. místo bojovaly páry Verča/Endy s Katkou/Lukášem, které se již potkaly ve skupině, oba páry tak mohly vstoupit do zápasů s novou taktikou a odhodláním.

Finále spodního pavouka si zahrály tak trochu netradiční páry. Dvojice Markéta/Martin totiž "obsahovala" jednoho nehráče beach volejbalu, za to hráče fotbalu! Velký obdiv tedy patří jim vybojovanému 6. místu! Na pátém místě se zas umístil Jan Souček, který si pro změnu odskočil od plotny PRAKULu a místostarostovského stolu Nespek :).

Beach volejbal zkrátka může hrát kdokoliv, nebojte se příště dorazit!

Další amatérské mixy pořádáme 15.3.

 

Jak to celé dopadlo?

 

1. místo : Lada Adamečková s Jirkou Humpolcem

2. místo: Jana Polanecká s Lubošem Zajíčkem

3. místo: Verča Manyová s Andrejem Takáčem

4. místo: Katka Půlpánová s Lukášem Pořízkem

5. místo: Kristýna Marková s Honzou Součkem

6. místo: Markéta Nedbálková s Martym 

7. místo: Jana Walterová s Liborem Slámou

8. místo: Tereza Mullerová s Evou Forgáčovou

9. místo: Denisa s Milošem Takáčem

 

Gratulujeme vítězům i poraženým!

Děkujeme hlavnímu partnerovi turnaje a Big Shock!

 

 

 

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy