První pololetí v Praze na Gutovce

První pololetí v Praze na Gutovce

Tereza Saglová - pondělí, 23. ledna 2023

Klub

Čas neskutečně letí a první pololetí je už skoro za námi. My jsme v Praze neotáleli a veškerý čas vyplnili tréninky, kempy, turnaji a doplnili skvělou atmosférou.

Na začátku října se postavila na Gutovce hala a my jsme se začali věnovat zimní přípravě. Tento klubový rok máme skupinu dětí, začátečníků, pokročilých, mužů, vysokoškoláků, pískomilů a dospělých. Uff, není nás málo.. ale tak to má být. Tréninky probíhají v plném proudu, všichni se zlepšují, a to i díky víkendovým akcím. V Praze jsme zatím zorganizovali 4 turnaje v kategorii Mini Beach do 13 let a 2 kempy pro dospělé. Další turnaje a kempy pro rodiče jsou vypsané v březnu. Na jaře se víkendové akce přesunou do Nedvězí, kde se budou konat i příměstské tábory. Pokud by se k nám chtěl kdokoliv přidat, hráče nabíráme po celý rok.

Od listopadu se rozjela nová skupina vysokoškoláků, kteří se chtějí na chvíli odlepit od skript a pořádně si zasportovat. Jedná se o skupinku začátečníků i pokročilejších hráčů. Tréninky se konají každé pondělí od 20:00 do 21:30 pod mým vedením. Pokud by se k nám chtěl kdokoliv přidat, budeme moc rádi. Sešla se skvělá parta!

Každý rok nás Praha 10 požádá o organizaci Vánočního turnaje. Bohužel se turnaj minulé roky kvůli Covidu neuskutečnil, ale o to víc jsme si ho tento rok užili. Vánoční turnaj mixů se konal 10.12.2022 v areálu Gutovka a zúčastnilo se krásných 18 párů. Po celou dobu turnaje panovala vánoční a přátelská atmosféra, tak se příští rok nebojte přihlásit.

V prosinci nás díky šéf trenérovi Milošovi navštívili naši beachvolejbaloví kamarádi z Izraele. Byli u nás na několikadenním soustředěním. Na Gutovce si tak někteří hráči mohli vyzkoušet tréninky v angličtině a další dny porovnat síly na turnaji v Benešově. Další možnost, kdy můžete Izraelce poznat, bude nejspíš na italském kempu.

A co se děje tento měsíc?

Děti si užívají tréninky na písku, mládež se připravuje na Halové Mistroství ČR, dospělí se zlepšují ve svých herních činnostech a nová skupina vysokoškoláků se krásně rozjíždí. Akce jsou vyspané do konce dubna i včetně Italského kempu, na který se všichni už moc těšíme.

Za tým Beach Service

Tereza Saglová AKA Sagi

Generální partner

Stample!

Beach Service finančně podporují:

Praha MŠMT Městský obvod Plzeň 4 Město Benešov Pardubice

Partneři a sponzoři

Národní sportovní agentura Pražský volejbalový svaz Birell Plzeňský Prazdroj Koktejl S-Centrum Benešov STAVOKA Hradec Králové, a. s.
Gymnázium Pardubice Mozartova HIKO SPORT Plzeň pro sport GALA KMOTRA Hanka Mochov Kudy z nudy